SANNAS WEDDING

SANNAS WEDDING

SANNAS WEDDING

SANNAS WEDDING

SANNAS WEDDING

SANNAS WEDDING

SANNAS WEDDING

SANNAS WEDDING

SANNAS WEDDING

IMG_3377

IMG_3368

iMG_3369

Sannas Wedding.
Helgen var väldigt emotionell. Det blev ju roadtrip till Mariestad för att avnjuta min bästa vän Sanna och hennes Marcus bröllop. Jag grät av glädje från morgonen till straxt efter kyrkan. Jag är så sjukt lätt rörd haha har jag sagt det någon gång? Jag var så nervös och stressad inför det här sminkjobbet. Vi står ju så nära så det var ju extra speciellt. Jag glömde tom använda vattenfast mascara på mig själv haha. Så sminket satt inte som det skulle om vi säger så haha. Tur jag hade fixat naglarna (Tack Scratch Nails!), satt på klänningen och lockat klart håret innan “jobbet” i alla fall.

Om Makeupen.
Sminkningen på bruden höll vi ganska naturlig då det var så mycket detaljer i klänningen, hon ville ha ögonen ganska ljusa däremot så det blev fokus på vit kajal penna och en något ljusare basskugga. Vi satte sedan styckfransar (Ardell) i kanten av ögonen för att ge volym och på läpparna använde vi ett ganska kallt rosa läppstift (Lumene). Basen är en mix av Studio Foundation (Makeupstore) och Blur foundation (Lumene) och Rougen med lyster är från Nabla! Obs. Ingen retouch på bilderna! Håret gjordes utav Marcus syster Johanna.

Sanna…Marcus…Tack för ett magiskt bröllop med massor av nya härliga minnen! Älskar er!<3

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar