Läppar

Lix Liquid Matte Lipstick

Lix Liquid Matte Lipstick

Lix Liquid Matte Lipstick

Lix Liquid Matte Lipstick

Lix Liquid Matte Lipstick

Lix Liquid Matte Lipstick

iMG_3440

Lovade ju att visa er när jag testade grejerna från Models Own. Här är Lix Liquid Matte Lipstick som jag testade. De finns i fler färger men de jag testade ovan heter Purple Mint (lila-rosa) och Candy Cane (röd). Och får man svårt att bestämma sig kan man ju köra hälften hälften;)

Kika in de andra färgerna HÄR! Finns på Eleven för 129 Kr st.


Promised you to show you pics of when I tested the lip stuff from Models Own. Here’s Lix Liquid Matte Lipstick I tested. They are available in more colors of course but I tried the ones above named Mint Purple (purple-pink) and Candy Cane (red). And if you have a togh time choosing what to wear…you´ll may use half half;)

Look at the other colors HERE! Available at Eleven for 129 SEK.


*Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar