SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS

SUMMER NIGHTS           IMG_2051

sUMmer NIGHTS

Sommarkvällarna i Sverige är bra underbara. Jag älskar att resa och att spendera tid i andra länder men kvällar som denna på bilderna är svårslagna. Seglarholmen i Figeholm ligger straxt utanför min familjs sommarstuga. Älskar att spendera tid här. Visst är det fint?

I helgen väntar bröllop i Mariestad. Min bästa vän Sanna och henns Marcus ska gifta sig! Känns overkligt att vi verkligen är där..giftermål, barn mm. Jag har sett så mycket fram emot den här stunden och nu är den här. 5-ligan som jag kallar oss bästa vänner ska få mysa hela helgen! Uppdaterar er nästa vecka! Trevlig helg finisar!


These Summer nights. I love to travel and to spend time in other countries, but summer nights in Sweden are pretty hard to beat. ‘Seglarholmen in Figeholm is located just outside my family’s summer cabin. Love spending time here. Nice right?

This upcoming weekend will be special. My best friend Sanna and her Marcus are getting married! Feels strange that we’re already here..marriage, children etc. I’ve been looking so much forward to this moment. My best friends and I will spend the whole weekend together and celebrate! Update next week! Happy weekends lovlies!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar