Jobb & bakom kulisserna

BTS FROM TODAY’S PHOTO SHOOT WITH IDUN MINERALS

Idun mineralsOne of the makeup looks “Greta Garbo” that was created today!

IMG_3488

Idun minerals

Wow, vilken jäkla dag! Så jäkla tacksam, stolt och glad över att få möjligheten att göra sådana här jobb. Dagen har nämligen spenderats uppe på Idun Minerals huvudkontor. Där har vi betat av 10 nya Makeup-tutorials som kommer ut i höst, både i butik och på sociala medier.

Heldagar som denna behöver man ett sjukt bra team som peppar, håller energin på topp och sedan behövs massor av kaffe och godis så klart haha. TACK, alla ni som var med idag från Idun, hela filmteamet från The Amazing Society och ett speciellt tack till Sara (@Hairdo.Sara) från Bangerhead som fick mig att känna mig fantastiskt vacker i håret hela dagen!

Yay!! Längtar efter att få visa er resultatet. Kramis!


Had an awesome day together with Idun Minerals at their Head office creating 10 new makeup tutorials for this upcoming autumn. Had so much fun and everyone was so professional. Had a blast!! Will let you know when the resultat arrives;) Kisses

Lämna en kommentar