Hårvård & Styling

HEMMABEHANDLING PRO CORTEXX

För ett par veckor sedan gjorde jag en “vlogg” i samarbete med Grazette of Sweden och Linda Beronius (hairgarden.se) som är en utav deras huvudfrisörer.  Vi träffades som sagt nere i Rom när vi var nere på makeupkonferans och då kom jag i kontakt med deras Pro cortexx Hair Quality recovery kit som är en behandling för hemmabruk.

Istället för att bara testa den hemma och skriva recension på den så tänkte jag att det vore kul att visa er vad jag gjorde i stället. Så här har ni videon vi skapade!! Den är något ljus på vissa ställen dessvärre men hoppas ni ska gilla den ändå! 🙂

SÅ HÄR GÖR DU:

Steg 1: Blanda Constructor med Definer step 1. Applicera blandningen i nytvättat/handduks-torkat hår och låt verka 15min. Skölj noga.

Steg 2: Applicera definer step 2. Fördela jämnt i hela håret och låt verka 2-3min. Skölj noga.

Steg 3: Bevara hårets kvalité genom att använda Protector 3 – två gånger/vecka. Schamponera, skölj och massera in riklig mängd i fuktigt hår. Låt verka 5min. Skölj noga.

1132-155-0000_1Kitet ligger på 369 Kr (på bla Lyko) och finns att få tag på under länken ovan! Varma rekommendationer då håret verkligen kändes starkt efteråt. Det kan man tom se på mitt hår före och efter behandlingen!

Wiih! Så kul att få rekommendera något som man verkligen tycker är extra awesome! Puss på er!


For a few weeks ago I made a “Vlogg” in collaboration with Grazette of Sweden. I´m trying out their Pro cortexx Hair Quality recovery kit which is a profesional treatment you can do at home! Unfortunatelly it´s just in Swedish but I´m sure you´ll understan some parts by looking at the video anyway;) Enjoy!!

 


*Inlägget är sponsrat i samarbete med Grazette of Sweden. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna jag använder i videon utan videon gjordes efter att jag upptäckt hur bra deras schampo & balsam var i samma serie. Åsikterna kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta Inlägg innehåller även affiliatelänkar. Läs mer om min policy.

Lämna en kommentar