mia törnBlom 50 år
Det blev en tidig start idag då jag hade fantastiska Mia Törnblom på makeupschemat. Detta är verkligen en utav de mest inspirerande kvinnor jag känner. Som jag studerat denna fantastiska 50 åring genom mina år. Jag har läst nästan alla böcker från henne, gått på hennes föreläsingar och nu har hon precis släppt en ny bok som måste läsas “Ta plats med ansvar och generositet“.

Berättade på Insta Stories om hur hon påverkat mig i ganska ung ålder och hur hon ständigt “suttit på min axel” på min framfart genom livet. Hennes ord har ekat i mitt huvud så fort jag behövt dom. Att få ha henne som en utav mina kunder och som branschkollega är magiskt. <3 Kärlek säger jag bara!

Dagens jobb inspirerade mig till ett inlägg till helgen. Vet att det är en hel del av er som varit med mig från början och följt min resa men många nya utav er läsare, kan jag tänka mig, har nog aldrig fått höra om min väg eller vad jag gjort. Det ska vi ändra på. 😉

Nu dags för en resa ner mot Småland…imorgon ska jag nämligen föreläsa på Swedbank i Hultsfred och sedan i Oskarshamn. Entreprenörskap och trendspaning står på schemat. 🙂

Kram på er vänner

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar