Ikväll är det dags för kvällens elfte upplaga av Sveriges största skönhetsgala Swedish Beauty Awards 2018 (SBA)! Det har varit så mycket galor i år redan men det här ni…det här är Sveriges största produkt-tävling inom skönhet och kosmetik kan man säga. Här samlas branschfolk från hela skönhetsbranschen för att fira nomineringar och vinnare av det senaste årets produkter.

Karma Necklace Flower of Gold
Karma Necklace Flower of Gold [klick] – tunt halsband i sterling silver, pläterat med 18K guld. 

Dresscoden är Smoking. Det är alltid lika spännande med vett- och etikettregler, för man har typ noll koll på vad klädkoderna innebär (tack Google). Det kanske inte är noga trots allt men min outfit (sneak peak ovan) blir perfekt och jag är superglad över den! Ni får se hela outfiten på Instagram ikväll men ni kan få se accessoarerna så länge från Syster P🙂

flower of life

Hur fint? Karma Necklace Flower of Gold har en hängandes berlock med ‘Livets blomma’ som inskription på baksidan. Jag i ett nötskal! Livets blomma finns inom flera olika religioner, en symbol för upptäckten av det heligaste mönstret i universum, ett slags helig geometri. Den sägs vara utmärkt för healing och för att hjälpa sig ansluta till sitt inre jag. Passar bra i tiden då jag håller på att gå igenom en sån period just nu (mer om den längre fram).

planet EArrings gold syster P
Planet Earrings gold [klick] – gjorda i sterling silver, pläderade med 18K guld.

Det blir matchande örhängen med rundslipade guldkulor. Den större ringen är lös och är tänkt att bäras bakom örat men det kan man göra precis som man vill med då den går att flytta fram också. Dessutom kan man ju bära kulan ensam om man skulle vilja det. Nu fattas bara makeupen!! Kram på er/ L


*Accessoarerna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller annonslänkar. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar