Veckan som gått har varit extremt lugn och skön. Det är inte så ofta men är “relativt ledig” på hemmaplan så det var extremt skönt att få tid till lite annat än jobb hemma i Stockholm.


Testade bland annat en ny palette från Fenty Beauty som jag skrev om här!

Måndagen var jag däremot tillbaka i sminkrummet hemma då jag tagit 3 veckors paus från att sminka looker på mig själv. Det hela började med en storstädning då makeupbordet såg ut som rena rama kaoset. Jag tänkte ge er en sneakpeak hur jag förvarar allt nu till veckan;)

Tisdagen cyklade jag iväg med picknick till favoritplatsen på Långholmen igen för lite egen tid. Här låg jag och bara läste, lyssnade på Sommarpratarna och badade. Kvällen blev det storstädning och tvätt. En helt fantastisk dag!

Onsdagen spenderades på nästan samma sätt men nu vid Hornsbergstrand. En lat dag helt enkelt:)

Torsdagen besökte jag L’Oréal Paris disken på Åhléns City för lite jobb. Den nybyggda sminkavdelningen på tunnelbaneplan är så sjukt mycket bättre nu och det är så roligt att besöka personalen här. Känns extremt kul med sommarkollektionen som släpptes nyligen, lite små lustigt att stå och jobba bredvid sig själv på alla skyltar:)

Som jag längtat tillbaka till mina små syskonbarn nere i Småland. Fredagen tog jag bilen ner till Oskarshamn igen för att umgås med familjen och för att vara lite barnvakt. Det blev såklart en trip till sommarstugan där jag överraskade mormor och morfar.


Lördagen blev det lite jobb då jag fick äran att sminka min systers bästa vän Hanna inför hennes bröllop.

De valde ett lantligt bröllop och gifte sig ute vid vattnet och bröllopsfesten fortsatte sedan i en vackert dekorerad lada. De var så otroligt vackra hela familjen! Ett stort grattis till er Hanna & Andy <3

Under tiden min syster var Toast Madame så åkte jag hem och var barnvakt resten av kvällen. Så mysigt att spendera massor av tid med barnen.

Vet ni…idag ska jag göra absolut ingenting! Inlägget blir det sista jag gör med datorn idag och nu ska vi bara mysa, leka och äta gott hemma på “Garpen” (min syster och svågers hem.) Jag åker tillbaka till Sthlm på Tisdag så jag ska njuta så mycket som möjligt och bara ta det lugnt.

Vänner, hoppas ni också haft en fin vecka och att nästa blir lika bra den med! 🙂

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar