Här kan ni ta en titt på min Vlogg från förra året! [Video gjord av Anders Mürdahl]

Det är högtid att planera in semestern! Kommer ni ihåg att jag utmanade mina rädslor förra året nere i Portugal? Kan inte fatta att det snart gått ett år sedan jag åkte ner till Baleal på Surf & yoga semester. En utav mina bästa vänner öppnade ju en surfskola [Magnus & Friends] där förra året och sjäääälvklart kommer jag göra massor av reklam för resan då jag är otroligt stolt över både honom och hur allt var arrangerat runt omkring. Det finns möjlighet att endast välja surf MEN yogan var helt fantastisk så rekommenderar kombinationsresan extra mycket. I år kommer de även ha Blossom Tainton som en utav yogainstruktörerna! Mäktigt! Gå in och kika vet ja’ om du inte har något planerat i sommar!

Läs mer om min vistelse förra sommaren:
Surf & Yoga Semester i Portugal – Del 1
Surf & Yoga Semester i Portugal – Del 2

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

 1. Hej fantastiska Lina!
  Här kommer en fråga som inte har med smink utan med service att göra! Jag undrar om du kan skriva ett eller två inlägg om just service? Vad ska man tänka på för utom att ha leende påklistrat hela tiden och att vara trevlig? Jag brinner för service och älskar allt som har med det att göra men jag vill veta mer. Du som håller i flera föreläsningar om just service kan väl berätta. Vad är hemligheten med att lyckas VARJE GÅNG inom service?
  Tack för en helt otrolig blogg och utan dig hade inte mina ögonbryn varit lika hemska som tja ja hemska.

  • Användarens profilbild
   Lina Ekh Reply

   Hej Ellen! Vilken fantastiskt fin kommentar. <3 Blev superpepp över att du visade intresse av detta och ska ha det i bakhuvudet nu när jag planerar innehåll och se vad jag kan få till. Jag har ju kurser i just detta så kan inte lägga ut allt för mycket även om jag så gärna vill dela och skrika ur mig allt härligt man kan ta till hjälp! 😉 Kanske borde dra ihop en kurs för allmänheten...den är så nyttig! Kram

Skriv en kommentar