Det här är Mitt Liv

BEEF IN OLIVE TAPENADE

Ett litet middags tips för den som har lite brist på mat inspiration just nu:) Biff i Tapenad! Ser en aning grisigt ut på bilderna kom jag fram till när jag la upp dom haha men detta är verkligen super gott! Jag hann inte heller ta en bild på den klara portionen detta för att jag var så sjukt hungrig så jag glömde bort det!

RECEPT:

Ryggbiff av Nöt
En burk Svart Oliv tapenad
Svarta oliver
Grädde
Ris

1. Sätt på ugnen på 175-200°C
2. Börja sedan med att bryna köttet, lägg köttet i en form och låt vila.
3. Spara skyn av köttet i stekpannan och tillsätt grädden och oliv tapenaden. Rör en stund och häll det sedan över köttet i formen.
4. Strö över lite hela oliver om du vill och ställ sedan in formen i ugnen i ca 20 min.
5. Serveras sedan tillsammans med Ris!

Lycka till!

/A small dining tips for those who don’t have any inspiration right now when it comes to food:) Beef in tapenade! Doesn’t look so yummy in the pictures, but its really tasty! I did not take a picture of the food when it was done unfortunately thats because I was so hungry so I forgot about it!:)

RECIPE 

Beef
Olive Tapenade
Black Olives
Cream
Boiled Rice

1. Turn the oven into 175-200 ° C
2. Then start to fry the meat, put the meat into a mold and let it rest.
3. Save the gravy of the meat and add the cream and olive tapenade. Stir for a while and then pour it over the meat.
4. Add some whole olives if you want and then set the mold in the oven for about 20 minutes.
5. Serve it along with boiled rice!

Good Luck!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU