ARTIKELN ÄR ETT REKLAMSAMARBETE FÖR SYNOPTIK OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL SYNOPTIK.SE

Som jag letat efter ett par nya solglasögon som är spetsiga! Samtidigt vill jag ha dem ganska så runda så dem inte upplevs för “kattiga”. Sen vill jag ju att ögonbrynen ska synas lite! Ja, Ni hör ju … men nu är de hittade!

synoptik solglasögon sommar

Inför valet teamade jag ihop mig med Synoptik som kör en 25% ride på solglasögon just nu! Jag testade säkert runt bland olika bågar i 30 min tillsammans med mina två kollegor Mona och Isabelle. Och till slut föll jag pladask för ett par från Emporio Armani (länk till synoptik.se) vilket var lite småroligt då mina vanliga glasögon också kommer därifrån (och dem letade jag efter i flera år)! Alltid älskat Armani iofs … kläder, glasögon, smink! Det har bra smak och stil!

synoptik solglasögon armani

Dessa var i alla fall perfekta! Brukar ha så svårt att hitta snygga glasögon utan att de blir för stora på mitt ansikte (som är något mindre).

nya solglasögon synoptik

De var inte så fasligt dyra heller då de hade 25% på alla solglasögon både i butik och på nätet! Är så glad att jag slipper leta runt något mer! Nu kan jag lägga tid på annat:) Gillar ni dem?

Vart du hittar dem | På Synoptik.se   >>Du hittar dem här<<

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar