INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, SEPHORA, IDA WARG BEAUTY

Nu ska vi alldeles snart kliva in i 2023 men innan dess ska vi kora dom sista Månadens favoriter för i år. Decembers stjärnskott består av årets absolut bästa damparfym, en gnistrande ögonskuggspalette för alla festlägen samt av den produkt som varit mig närmast och använts mest under hela året! Det här är månadens favoriter December 2022 …

1. Shimmer Saga (lyko) | 2. Youth (lyko)| 3. Silk Pillow Case Beige (lyko) 

Vad innebär Månadens Favoriter? Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya skönhetsprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter-inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig genomgång och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.


Produkter använda i looken:

Bas:
(Förprep) Luxurious face mousse (Idawargbeauty.se)
Radiant Glow Veil (Lyko)
Fair 1N Concealer (Lyko)
Teint idole ultra wear foundation spf 38 (Lyko) Nyhet! feb release
Smart Wheel Berry (Face sthlm) Nyhet!

Ögon:
Under Eye Brightening Corrector 01 Fair/Light (Lyko)
Shimmer saga (Lyko)
Satin eyeliner Margaux Bordeaux (Lyko) Nyhet!

Bryn:
Thick it. Stick it! Brow Mascara Cool Ash Brown (Lyko)
Kybrow 006 Ebony (Sephora)

Läppar:
Cream Lipstick Kärlek (Lyko)
Smart Wheel Berry (Face sthlm) Nyhet!


1# Shimmer Saga | LH cosmetics

Här har ni en av årets absoluta favoriter till ögonen som verkligen tagit mig med storm. Till en början använde jag den ganska så sparsamt men längs med vägen har den varit med i nästan varenda festmakeup som jag skapat under det sista halvåret. Både i jobb och privat. 

Shimmer saga är en ögonskuggspalett med 4 skimrande pastellskuggor, alla krämiga i nyanser som gnistrar i ett brett spektrum trots att alla 4 har en huvudfärg som dominerar. Skuggorna är så pass skira så dom gör sig otroligt bra som fristående men extra bra ovanpå andra ögonskuggor. Skuggorna är däremot multifunktionella så du kan också använda dom ovanpå läppglans eller på kropp och kinder. Skuggorna ger en fantastisk glittrande effekt utan minsta ansträngning, SÅÅÅÅ fina!! Därför blir paletten utan tvekan en månadens favorit!

Pris | Shimmer saga 429 kr och hittas på >>lyko<<

2# Youth | Zarkoperfume

Ett spray och jag var totalt fast i den här doften! Det är inte många parfymer som kan snärja mig runt lillfingret på studs men den här doften är enkel och spännande på samma gång. Det tog lång tid innan jag kunde placera den mest framträdande doften i parfymen, nämligen persika, för den blandar sig så otroligt väl med dom pudriga mysknoterna och den lena doften av sandelträ. Den blir liksom väldigt vardaglig samtidigt som den lyfter någonting extra. Att den verkligen sitter och håller långt in på småtimmarna sätter guldkant på hela upplevelsen och den här doften vill jag aldrig vara utan. Vilken dunderupptäckt så här i slutet av året!

Topp – Persika, päron, melon, grönt äpple
Hjärta – Jasmin, bulgarisk rosenolja, vita blommor, plommon
Bas – Sandelträ, dream wood, pudriga mysknoter

Pris | Youth kostar 1190 kr/100 ml och hittas på >>lyko<<

3# Bybarb | Silk Pillow Case Beige

Sist ut har vi en silkeslen lyxprodukt som jag bokstavligen vilat ansiktet mot varje gång jag gått till sängs under året – mitt älskade örngott i  mullbärssiden från Bybarb. Betydelsen av detta silkesörngott skulle visa sig bli extra viktigt under året eftersom jag efter graviditeten tappade så mycket hår. Att sova på siden sliter nämligen mindre på håret och därför blev det en självklar investering för mig under den här perioden. Nu har alla hormoner stabiliserat sig och jag tappar inte lika mycket hår längre men jag kan inte sluta använda örngottet!För att sova på det här ljuvliga örngottet känns inte bara superlyxigt, det minskar även på slitage på huden vilket bidrar till färre sovrynkor. Att du slipper morgonfriss är också en positiv aspekt;) Örngottet håller länge och ska tvättas skonsamt i 30 grader helst utan sköljmedel!

Pris | Silk Pillow Case Beige (Sidenörngott 22 momme*/ Storlek: 50 x 60 cm) kostar 885 kr och hittas på >>lyko<<

*ett mått på sidenets tjocklek


Vilken favorit blev du mest sugen på att testa? /Kram Lina
 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

 1. Carina Mustonen Reply

  Hej fantastiska Lina💗
  Jag blev sugen på att testa parfymen. Jag har väldigt svårt att hitta parfymer, som jag inte får ont i huvudet av. Är doftkänslig! Får inte vara för mycket blomdoft, men gärna sandelträ👍🏼
  Tack för tipset🙏🏻
  Kram Carina

  • Användarens profilbild
   Lina Reply

   Hej Carina <3 Vad roligt! Jag håller helt med dig, jag är så känslig för "fel typ" av doft och får jätteofta huvudvärk med! Denna är fantastisk och älskar att känna den under dagen! Hoppas du ska tycka om den lika mycket som jag 🙂 Kram Lina

Skriv en kommentar