INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, ÅHLENS, YOUTIME & SKINCITY

Årets sista Månadens favoriter är här och som vanligt levererar månadsavslutet bra produkter. I denna omgång hittar du en av årets bästa upptäckter, en ögonskuggspalett som du kommer vilja använda varje dag och en planetvänlig produkt som lämnar en ny känsla på kroppen. Välkommen!

  1. Resist triple active total repair serum (reklamlänk skincity) | 2. Mini Sultry Eye Shadow Palette (reklamlänk bangerhead) | 3. The Body Lotion (reklamlänk youtime)

Månadens Favoriter är produkter som jag älskar från första stund, använder extra mycket eller som blivit självklara för mig att använda i mitt jobb som Makeup Artist. Varje månad tipsar jag om det allra bästa i ett blogginlägg och ger sedan en muntlig genomgång i hur de används på min Instagram i storyn. Här hittar du kategorin Månadens favoriter så att du kan hitta alla produkter jag tipsat om.


Produkter använda i looken:

Bas:
Nars, Light Reflecting Collection Foundation
Nyans Santa Fe (länk lyko)
No Compromise Lightweight Matte Concealer 3 NW
 (länk lyko)
Solar Infusion Cream Bronzer Seychelles
(länk skincity)
Bareminerals, 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation
Nyans Light 22 Neutral (länk lyko)
PÜR Cosmetics Barbie Malibu Blush – Signature 6-piece Blush Palette Nyans andra färgen från höger (länk lyko)

Ögon:
Urban decay, Eyeprimer potion
(länk lyko)
Mini Sultry Eye Shadow Palette (länk bangerhead)
Airbrush flawless setting spray transparent (länk nk) 
bareMinerals Mineralist Lasting Eyeliner Nyans Onyx (länk lyko)
Gynning Beauty Big Bold Extension Mascara (länk Åhlens) *nyhet, precis lanserats*

Ögonbryn:
Manasi 7 Custom eye brow squad
(länk lyko)
Anastasia beverly hills, Brow wiz 
Nyans Medium brown (länk Lyko)
Bareminerals, Strength & Length Brow Gel
Nyans Coffee (länk lyko)

Läppar:
Hickap, Mad Precision Lip Pencil
Nyans 3 Toasted Apricot (länk lyko)
ACO Stay Soft Lips  Nyans Caramel Nude (länk apohem)

Nagellack:
Depend Gel iQ Strictly Business UV/LED Nail Polish
Nyans Love Yourself + In a gentle way (länk lyko)

RESIST TRIPLE ACTIVE TOTAL REPAIR SERUM

1# RESIST TRIPLE ACTIVE TOTAL REPAIR SERUM | Paulas choice

Oj oj oj, vilken otrolig produkt! Det är få produkter som jag tycker ger en effekt direkt (detta är såklart individuellt) men det här serumet var banne mig en av årets bästa hudvårds-upptäckter! Min hy är jämn, lite lätt glowig och känns uppstramad på bara en vecka, precis som den lovar, och då ska tilläggas att jag bara använder den kvällstid pga att jag är lite känslig! Huden känns dessutom renare och klarare. Blev så sugen att kombinera den med barriärkrämen (reklamlänk skincity) i samma serie. Köp om du har behov av förändring! Varma rekommendationer!

Kort beskrivning av produkten:

Det här är ett lite mer avancerat anti-ageing-serum som har en innovativ ingrediensteknologi, med en högpresterande blandning av en retinoid, niacinamid och hexylresorcinol som tillsammans jobbar för att:

– synbart minska linjer och rynkor
– förbättra glåmig hud och ojämn hudton
– synligt återställa fasthet
– förbättra barriärfunktionen

Allt detta utlovas på så lite som en vecka!

Rekommenderas till vem?
Till alla hudtyper! Applicera morgon och/eller kväll efter behov. Lägg den efter rengöring, ansiktsvatten och exfoliering men under din fuktkräm. Lägg några droppar på ansikte, hals och runt ögonområdet och följ alltid upp med ett solskydd med högt och brett skydd (som alltid vid användning av lite mer avancerade produkter).

Pris | Resist triple active total repair serum kostar 579 kr (reklamlänk skincity)

Mini Sultry Eye Shadow Palette

2# Mini Sultry Eye Shadow Palette | Anastasia Beverly Hills

Som jag suktat efter denna palett! Det är en mini-version av Anastasias tidigare ögonskuggspaletter, Sultry, en fantastisk limited palette som var en av de bästa märket släppt, om du frågar mig. Troligtvis därför den gör en liten revansch nu, fast med något färre färger.

En användbar ögonskuggspalette till vardags och fest
Under hela december har paletten gått varm här hemma, både till jobb och till festligheter. Det är verkligen 9 perfekta nyanser som är otroligt högpigmenterade. Nyanserna är neutrala till kalla och kommer i 4 metalliska finishar och 5 matta.

Ett par bra tips för att kunna utnyttja paletten till max:

– Använd de djupare matta nyanserna till fransmarkering.
– Använd en settingspray tillsammans med de metalliska nyanserna för extra effekt i finishen.
– Testa att sota ögonen med en av de kalla nyanserna och sudda ut den i kanterna med en varm ton. Så snyggt att mixa!
– Använd de metalliska färgerna på kinderna.

Pris | Mini Sultry Eye Shadow Palette  kostar 395 kr (reklamlänk bangerhead)

The Body Lotion Nécessaire

3# The Body Lotion | Nécessaire

Under hösten har jag testat runt bland produkterna i det otroligt “enkla” men fascinerande kroppsvårdsmärket, Necessaire. Det var länge sen jag blev så lyrisk över ett par kroppsprodukter men jisses vad jag älskar det här märket. Det kommer garanterat ett djupare inlägg där jag kommer recensera fler av deras produkter. Men idag blir det fokus på en av mina favoriter hittills från märket: The body lotion!

The body lotion
Deras kroppslotion är ljuvlig och det var den som fick mig utforska märket ytterligare. Varför? Jo, för innehållet, känslan och enkelheten gick rakt hem hos mig! Förpackningen är för det första stilren och enkel men texturen sjunker in snabbt utan att kladda och lämnar huden SÅ skön, tight (tycker jag personligen) och återfuktad.

Ansiktsvård fast för kroppen
Innehållet i alla deras produkter är otroligt rena och snälla, både mot hud och planet! Men uspen är att kvalitén på ingredienserna är detsamma som för ansiktet. De har tex ett serum för kroppen i sortimentet som du kan lägga innan kroppskrämen! The body lotion är deras “ansiktskräm” och är bla berikad med oljor fyllda med Vitamin C/E + Omega 6/9,  2% niacinamid och 2 Peptider, ingredienser som du som sagt kan känna igen i ansiktsvård. Krämen är dessutom pH-optimerad och fri från silikoner, ftalater, parabener och PEGs. Den är även parfymfri!

Känns det här som ett märke för dig så kan jag med varma rekommendationer även tipsa om deras kroppskit där man får både lotion, serum och duschkräm!! Sen är deras kroppstvål för knottriga armar The body bar magi. ÄLSKAR!

Pris | The Body Lotion kostar 399 kr (reklamlänk youtime) eller fysiskt i butik på Youtime (birgerjarlsgatan 37 sthlm)

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar