Nu är det bara 2 dagar kvar till Ellegalan som jag ska gå på i samarbete med L’Oréal Paris och jag är fortfarande i Buenos Aires, haha! Jag kommer flyga hem i morgon och anlända till Arlanda kl 15.00 på fredag! Det blir vääääldigt tight men det ska bli så kul!

Outfiten är fixad som sagt. Klänningen kommer från Marchesa Notte i samarbete med Zalando och Presskontakterna! Skorna fick jag panik köpa igår här i Argentina då jag inte lyckats hitta några andra tidigare. Väskan har jag lånat av en vän. Allt för att jag ska kunna vara klar direkt från flyget i stort sätt.

Ni får följa mig på Instagram på Fredag då jag inte kommer hinna blogga tors och fred. Är det något specifikt ni vill att jag ska fota och lägga upp? Kändisars outfit? Vinnare? Backstage? Du får bestämma! Ska försöka uppdatera er med allt även på måndagen efter!

Nähä..nu ska jag försöka fixa till min solbränna inför resan! Ciao Amigos! Hörs här på Måndag!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar