BLOGGSAMARBETE MED Bangerhead Studio

Jobb & bakom kulisserna

Bokning och information | Makeupbylina

BRYNKONSULTATION |
Tid: 30 min Pris: 380 Kr

Aldrig någonsin har fokusen på ögonbryn varit så stort som det är idag. Ögonbrynen talar oftast om hur vi mår och styr vårt karaktärsdrag vare sig vi vill eller inte. I denna konsultation ingår rådgivning av form, brynplock, färg & klipp. Få med andra ord fram full potential av ditt ansikte!

Observera! Om det är mycket att plocka får du gärna skriva det i ditt mail då det kan behövas mer tid.

 SMINKNING |
Tid:
60 min Pris: 1200 Kr (Inkl. fransar)

Behöver du hjälp med en vardags- eller en festmakeup inför ett specifikt tillfälle? Unna dig en sminkning med bra kvalité och hållbarhet och lägg din tid på annat! Makeup-produkterna som används är allt från Lyx till bra budget och innehåller det senaste från dagens trendiga makeupmärken! Sminkningen tar en timme men kan diskuteras beroende på hur mycket tid du har.. I priset ingår även ett par fransar från toppmärket Sweedlashes (Länk).MAKEUPKURS |
Tid:
60-90 min Pris: 1500 Kr

Kunskap är nyckeln till ett bra resultat! Här får du lära dig grunder utförligt, steg för steg, för att kunna utveckla dig själv och ditt sätt att sminka ditt eget ansikte. Du får lära dig att applicera makeupen på bästa sätt, får chansen att ställa frågor och du lär dig hur du ska välja rätt produkter som passar just dig. Välj inriktning vardags- eller festmakeup för att få ut så mycket som möjligt av din timme eller kanske har du andra önskemål som vi ska fokusera på?

I konsultationen ingår även brynplock & färgning om detta önskas.ÖNSKAS ANDRA TJÄNSTER?

Önskas andra tjänster för dig som privatperson så som Gruppkurser, Bröllopsmakeup, Möhippor eller andra liknande tjänster, får du gärna höra av dig direkt till mig på makeup@linaekh.se.

Detsamma gäller företagsförfrågningar så som event, samarbeten, föreläsningar eller andra frilansuppdrag. Kontakta mig då direkt via makeup@linaekh.se .VIKTIG BOKNINGS INFORMATION

Vart hålls kurserna?
Samtliga kurser ovan hålls på salongen Bangerhead Studio (Länk), Humlegårdsgatan 14, mitt i Centrala Stockholm. Önskas tjänsterna på annan plats är detta fullt möjligt och diskuteras då över mail tillsammans med mig. Vänligen notera att priserna då kan förändras.

Hur bokar jag?

Samtliga bokningar sker direkt med mig på mail: makeup@linaekh.se

Avboknings regler:
Senast 24 timmar innan avtalad tid annars debiteras fullt belopp.

Relaterade inlägg

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU