Det har gått 3 år sedan jag satte BrowGals Eyebrow scissor i mina händer för första gången. Älskade den då, älskar den nu! Det är värt att nämna saxen igen då det säkert är en del som missat den!

BrowGals Eyebrow scissor

Om du missat The Browgal by Tonya Crooks så har jag nämnt märket i ett tidigare inlägg [länk]. Där visade jag upp fler utav deras produkter men det var främst saxen jag blev helt frälst i…

bra ögonbrynssax

Jag har använt den till allt möjligt i jobbet men främst när jag trimmar mina kunders ögonbryn och klipper till lösfransar.

vass makeup sax

Saxen är i rostfritt stål, har korta, skarpa blad och är lätt att vinkla. Den är verkligen supervass och rak, precis som jag vill ha den.

the brow gal

Sen har den ju en unik design som verkligen gör den till den snyggaste saxen jag haft i mina händer! Dessutom älskar jag att den är i en svart design då jag färgar så mycket bryn och väldigt ofta kladdar runt med färg på mina verktyg!

makeupverktyg

Vart du hittar den?

Pris | 195 kr >> Du kan klicka hem den här<<

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar