*Inlägget sker i samarbete med Magnus & Friends. Läs mer om min policy.Baleal Touch Down Baleal, Portugal
Touch down, Portugal!

Veckan hemma i Stockholm gick väldigt fort och idag var det dags att konka resväskan till Arlanda. Det har äntligen blivit dags för Portugal och min surfresa tillsammans med Magnus & Friends (som min bästis startat)! Det var så härligt att få träffa Mange igen, Fotograf Anders och alla de andra härliga som är nere samma vecka som jag. Uhhhh, nu blir det långa h i vattnet dock. Kommer jag gilla det eller kommer jag tycka att det är super jobbigt, sittandes där på brädan med saltvatten i ögonen och smetig solkräm? Hm, blandade känslor men det ska faktiskt bli jättekul att surfa och utmana sig själv. Det är fler här som aldrig surfat så det blir kul att få dela upplevelsen i grupp! En sak är säker i alla fall…jag kommer få räkna med en rejäl träningsverk de första dagarna, haha.

Ska däremot bli underbart att varva allt detta med yoga och meditation, som också ingår i resan! I morgon ringer väckarklockan 06.15 för första yoga passet (!) Forts följer men blir det lite glesare inlägg här under veckan så har ni ju koll på vart jag är;)

Kram på er / Lina


Tidigare inlägg: Bokad surfresa till sommaren med Magnus & friends (Länk)


*Inlägget sker i samarbete med Magnus & Friends.  Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Wow, som att man inte var sugen på att åka till Portugal ifrån början. Helt magiskt!

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Ja, det var och är fantastiskt! Åk dit! Punkt:)

Skriv en kommentar