ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED BANGERHEAD STUDIO & HAIRTALK

Det finns något visst med att starta en ny säsong i en uppfräschad frisyr, eller hur? Det är verkligen de första jag brukar göra efter semestern…boka ett nytt frisörbesök. Härrom dagen var jag på Bangerhead Studio och tog bort lite slitna toppar och solblekt hår! Sen passade jag på att sätta in nytt Hairtalk.

Hairtalk löshårHär har jag stylat håret med min absoluta favorit tång [klick]! Kan inte leva utan den!

Så här blev det! Hair Talk sätts fast som färdiga slingor då de har “klisterremsor” längst upp på 100% Remy / Tempelhår. Då kan de skonsamt fästas om flera gånger. Jag ville ha det naturligt och egentligen bara “tjocka upp” håret lite längst fram. Blev så snyggt man ser ju inte ens skillnad på vad som är mitt och vad som är löshår!

Bangerhead studio

Vi började med färgen och den här gången bokade jag tid hos Elin [länk]

ny hårfärg

Först la vi ljusa babylights i utväxten, lowlights i längderna och sen en mörk toning i botten samt en nyansering på längderna. Allt från Redken.

hair talk
Sen satte vi in löshåret! När jag började med Hairtalk för lite mer än ett år sedan körde jag löshår i hela håret för att få längd och volym. I höst kör jag bara 3 slingor på varje sida, nära ansiktet, för att få lite tjockare svall framtill. Håret blir lite lättare att styla då och mina långa page blir bara något tjockare.

tjockare hår med hairtalk

Jag är så nöjd och älskar det så nu kommer jag nog aldrig kunna sluta, haha! Kram och stort tack till Bangehead & Hairtalk som ger mig möjlighet att testa och tipsa er!



Tidigare inlägg om hår:

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar