ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR OCH GÖRS I SAMARBETE MED BANGERHEAD STUDIO & HAIRTALK

Förra veckan var det dags att besöka frisörstolen igen efter en lång sommar fylld med saltvatten och stark sol. Om ni minns satte jag in Hairtalk i Januari, det har nu gått ca 8 månader med håret i och jag måste säga att jag är jättenöjd hittills. Innan jag satte in löshåret som är fastsatt med “tejp” så var jag lite skeptisk och sa till min frisör: “Ja, det kan vara roligt att testa en gång men jag kommer nog inte fortsätta med det sen”. Tjena! Okej, jag älskar det och nu 8 månader senare var det dags att sätta in ett nytt set (4 pkt).

Beach Waves - Lockar med plattång

Mina något cendre-bruna slingor hade blivit mer gyllene i solen och när jag planerade in frisörtiden hade jag tänkt göra det mörkare men jag måste säga att “Beach-färgen” jag hade fått fick mig att tänka om.

Beach Waves Hair talk

Älskar den nya färgen och vi bättrade på den genom att göra några slingor tillsammans med en nyansering från Maria Nila (Colour refresh Vanilla). SÅ SNYGG! Tillsammans med Hair Talk slingorna blev det så fint! Tack Sara (@Hairdo.sara)!<3

Beach Waves lockar steg för steg
Använde “Plattången” Straight & Curl Nano Pro från Björn Axén

Bilder Steg för steg | Beach Waves – Lockar
Sara visade mig även hur jag kunde skapa snygga beach waves lockar med hjälp av en vanlig plattång hemma. Jag gjorde dessa själv hemma i helgen och använde då en tång som har en rundad “stålplatta” i kanterna men en vanlig plattång duger mer än väl för detta! När du gör lockarna ska tången hela tiden vara i rörelse, annars blir det massa kantstreck på håret. Så böj tången och dra sakta framåt! Glöm inte att använda värmeskydd innan du använder värme på håret!

Kevin Murphy
Fr.Vänster:  Damage Manager | Doo Over | Body Mass Kevin Murphy

Produkterna jag använde i håret ovan är nya för mig! Aldrig riktigt fastnat för Kevin Murphy innan men för en tid sen var jag på Bangerhead Studio och gjorde bryn och då använde en frisör någon produkt bredvid på en kund och jag stoppade typ allt jag gjorde och sprang fram för att kolla vad det var. Magisk doft….

body masS kevIn muRphy
…det var den här: Kevin Murphy Body Mass. Den ska läggas i fuktigt hår och då ge ett tjockare och fylligare hår samt på sikt förbättra kvalitén. Alla dar i veckan, tack! Beroende framkallande minst sagt! 😉

Kram på er


Tidigare inlägg om hår:

 


*Inlägget är ett samarbete med Bangerhead & Hairtalks. Produkterna har jag fått som pressprover. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Detta inlägg innehåller även adlinks. Läs mer i min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Tycker nästan att det blir snyggare att locka med plattång, det blir så naturligt!

    • Användarens profilbild
      Lina Ekh Reply

      Håller med! Det blir så mycket mer naturligt!

Skriv en kommentar