Innan sommaren avslöjades L’Oréal Paris kommande designsamarbete [länk] med den franska fashiondesignern Isabel Marant. De har tagit fram sin första sminkkollektion tillsammans och nu börjar lanseringen äntligen närma sig! Här får ni en sneak peek på produkterna då jag fått möjligheten att testa dem!

Loreal paris isabel marant smink

Varför Isabel Marant?

Med tanke på att 2018 har varit ett år där jämställdhet har legat i spetsen så är det egentligen ingen överraskning att höstens trender genomsyrar kvinnlig styrka! Man känner av en glamorös och rebellisk tråd där kvinnan, den här säsongen, inte är rädd för att göra ett statement med makeup! Därför måste man väl säga att samarbetet med Isabel Marant känns klockrent då “marant-kvinnan” alltid lyfts som cool, stark och fri.

Läs mitt tidigare inlägg: Höstens 10 hetaste Sminktrender [länk]

wanted isabel marant

Inspirationen till sminkkollektionen

Isabel Marant inspireras mycket av Vilda Västern i hennes design vilket även syns i Makeupkollektionen som fått namnet «The Wild West Meets Paris» Förpackningsdesignen är inspirerad av den klassiska WANTED postern från vilda västern men har tolkats om på ett mer modernt sätt i svart och vitt som signaturfärger.

The Wild West Meets Paris

Multifunktionella produkter

Kollektionen designades på samma sätt som hon designar sina klädkollektioner: det ska vara essentiella vardagliga produkter för livet « on-the-go» och som enkelt kan slängas ner i väskan. Personligen ÄLSKAR jag Multifunktionella produkter. Smink ska vara praktiskt, effektivt och vara enkelt att applicera!

 press event isabel marant lorealFrån dagens pressevent med L’Oréal Paris där jag demade produkterna för press! 

Vilka sminkprodukter kommer att lanseras?

Det är totalt 10 produkter som lanseras i Sverige och varje produkt har namngetts med starka budskap till kvinnan med ett syfte – peppa till att bära makeup med ett starkt självförtroende!

lipstick shine isabel marant

SMILE |

Ett matt läppstift för en enkel, chic look som passar lika bra dag som natt. När Marant tog fram kollektionen hade hon tidlöshet i åtanke – nyanserna speglar dagens Parisiska look med en modern känsla. Produkten heter SMILE just för att Marant är känd för sitt leende och hon älskar rött läppstift, det är vackert som det är, men det kan bli mycket mer kraftfullt med ett leende!

swatch läppstift isabel marant

Läppstiften kommer 7 nyanser! Som ni ser på swatchen ovan så känns verkligen färgerna tidlösa, klassiska och de passar alla hudtoner. Så användbara!

1. Saint Germain Road [klick]
2. Pigalle Western [klick] – Favorit!
3. Palais Royal Field [klick]
4. Bastille Whistle [klick]
5. La Seine Shadow [klick]
6. La Butte Marshall [klick] – Favorit!
7. Belleville Rodeo [klick]

Pris |  149 kr (rek.pris)

gel wanted loreal

WANTED |

En transparent gel för som kan användas både på bryn och fransar för att definiera och tämja. Den ger en väldigt naturlig ”wet look” och är ett snyggt komplement i en enkel look!

Pris |  109 kr  [klicka hem den här]

Magic beautifier amaze

AMAZE |

En glossig tint för läppar & kinder.  AMAZE passar perfekt när du vill ha en diskret touch av färg och shine på kindbenen. Formulan anpassar sig till hudens naturliga färg då formulan svarar på hudens pH-värde. Så smart!

Pris |  149 kr  (rek.pris) [Klicka hem den här]

Lip tint loreal

Här har vi min modell Thea som bar Amaze på både på kinderna och i mitten av läpparna!

shine loreal

SHINE |

En universal-highlighter för att framhäva ansiktsdragen. Texturen är krämig men omvandlas till puder när det appliceras på huden. Tyvärr har jag inte hunnit testa den då den är sen i leveransen.

Pris |  159 kr  [Klicka hem den här]

Pressevent Isabel Marant

När lanseras Isabel Marant kollektionen med L’Oreál Paris?

Kollektionen kommer att finnas tillgänglig under en begränsad period from den 27 sep och kommer då finnas tillgänglig hos utvalda återförsäljare (HM, Kicks, Åhléns) MEN den kommer finnas tillgänglig redan den 19 sep på nätet. Jag uppdaterar er inom kort!!


*Inlägget sker i samarbete med L’Oréal Paris då jag i mitt Ambassadörskap får möjlighet att testa och recensera produkterna tidigt inför lansering. Detta påverkar däremot inte mina värderingar eller åsikter om produkterna då jag själv väljer vad jag vill skriva om och lyfta. Dessa kommer alltid förbli personliga och kan inte bli köpta! Inlägget innehåller annonslänkar. Läs mer om min policy.

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

2 Kommentarer

  1. Hej! Jag undrar om du tycker att något av läppstiften påminner om Blake Livelys röda? Kom på ett par år för sent att det är supersnyggt men nu går det ju inte få tag på längre.

    • Användarens profilbild
      Lina Reply

      Hej Marie! Oh, riktigt bra fråga. Om jag minns rätt så var Blake’s något kallare i tonen så den som är mest lik är nog nr 6 ovan, La Butte Marshall, som är min favorit. Dock så skiljer de ju sig ju lite från varandra. Tror Blakes var lite klarare.

      Kram Lina

Skriv en kommentar