INLÄGGET ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE

IDUN Minerals populära Mineral Blush har blivit en succé! Med nio fantastiska nyanser inspirerade av nordiska bär, en formula med högrenade mineraler och skonsamma ingredienser, är det lättare än någonsin att hitta en fin rouge för din hudton. Här kommer en guide för att hjälpa dig välja den perfekta nyansen!

Idun minerals Blush swatches

Varför idun?

IDUN Minerals erbjuder några av de mest prisvärda och högkvalitativa rougerna på marknaden, som passar både nybörjare och erfarna användare. Det jag uppskattar med IDUN är deras fokus på rena, hudvänliga ingredienser och deras lättanvända och miljöanpassade förpackningar. De är dessutom otroligt hållbara om de skulle råka tappas i golvet!

Passar Alla Hudtyper

Tack vare den parfymfria och dermatologiskt testade formulan är IDUN Minerals Blush skonsam och passar alla hudtyper, inklusive känslig hud. Rougen är också vegansk, vilket gör den till ett etiskt och miljövänligt val för din sminkrutin.

STEG 1 | Hur väljer man en rouge?

Att hitta rätt rouge kan göra stor skillnad för att framhäva dina kindben rätt. Här är några smarta frågor att ställa sig själv när du ska välja din perfekta IDUN Minerals Blush (reklamlänk lyko).

  1. Vad är den viktigaste egenskapen i en rouge för dig?
    – Vill du ha en rouge som ger en subtil naturlig rodnad, en intensiv färg eller kanske något med lyster för en glowy effekt? IDUN Minerals Blush har byggbar intensitet som gör att du kan justera efter önskat resultat.
  2. Hur skulle du beskriva din hudton?
    – Är din hudton varm, kall eller neutral? Detta kan hjälpa dig att välja rätt nyans för att harmonisera med din hud.
  3. Vilken färgintensitet och finish föredrar du?
    – Vill du ha en lätt touch av färg, medium byggbar intensitet, eller något mer dramatiskt? Gillar du en matt eller skimrande finish?
  4. Vilken textur föredrar du?
    – Är du väldigt torr i huden? Då kanske du ska välja en krämrouge eller ett rouge på stick? Eller är du normal, kombinerad till lite fetare i huden och söker en i puderform?

Läs också: Krämrouge eller Puderrouge? Så väljer Du!

 

swatches idun mineral blush Samtliga rouge från Idun minerals är gjorda på högrenade mineraler, därav ser man lyster i samtliga nyanser på bilden ovan men de blir varken glittriga eller för lystriga på!

STEG 2 | VILKEN NYANS på rouge ska jag välja?

IDUN Minerals Blush finns i nio vackra nyanser som är inspirerade av de naturliga färgerna från nordiska bär. Varje nyans är perfekt anpassad för att framhäva olika hudtoner (kall, neutral, varm), men naturligtvis väljer du helt efter smak och tycke. Det här är bara en guide i hur du kan tänka när du väljer rätt färg för dig. Samtliga länkar nedan är *reklamlänkar till lyko.

    1. Rönnbär* – En rostig pigmentrik orange nyans (Varm ton). Denna varma nyans ger en härlig, solkysst look och passar utmärkt för dig med en neutral till varmare hudton.
    2. Nypon* – En röd nyans (Neutral ton). Denna nyans är mångsidig och passar de flesta hudtoner som vill ha rikligt med pigment, oavsett om du har varma eller kalla undertoner.
    3. Rabarber* – En guldskimrig rosa nyans (Varm ton). Denna varma, rosa nyans med ett subtilt guldskimmer ger en elegant lyster och passar dig som vill ha en subtil glow.
    4. Smultron* – En persikorosa nyans (Varm ton). Perfekt för en fräsch look, som lyfter fram din huds naturliga glöd. En av Iduns bästsäljare!
    5. Åkerbär* – En korallfärgad nyans (Varm ton). En livfull och uppfriskande ton som passar perfekt för varma hudtoner och ger en fräsch färgklick.
    6. Havtorn* – En brunrosa nyans (Neutral ton). Passar både varma och kalla hudtoner och ger en naturlig rodnad med en mjuk, jordnära touch.
    7. Tranbär* – En ljusrosa nyans (Kall ton). Denna kalla ton ger en subtil och naturlig rosighet, idealisk för dig med kallare undertoner. Otroligt fin på en väldigt ljus hud.
    8. Plommon* – En mauve nyans (Kall ton). Denna kalla, pigmentrika och sofistikerade nyans är perfekt för en modern look och ger en fin kontrast på kalla hudtoner.
    9. Hallon* – En rosa pigmentrik nyans (Neutral ton). En klassisk och mångsidig rosa nyans som fungerar lika bra för både varma och kalla hudtoner och ger en frisk touch.

Pris | Idun minerals blush kostar 279 kr

Idun minerals blush rönnbär
Nyansen rönnbär, en av mina absoluta favoritfärger från idun mineral blush.


STEG 3 |
Hur Du Applicerar IDUN Minerals Blush

Använd en mjuk rougeborste och applicera rougen på kindbenens högsta punkt. Svep rougen lätt på huden och bygg gradvis upp intensiteten för att få det resultat du önskar. Med IDUN Minerals Blush är det enkelt att skapa både subtila och mer dramatiska resultat, helt beroende på vilket tillfälle som gäller.

Hoppas du hittar en rouge nyans som passar dig!
Kommentera gärna om guiden hjälpte dig/Lina

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar