PR & POLICY

Policy Bloggen strävar alltid efter att följa den svenska marknadsföringslagen och EU:s dataskyddsförordning – GDPR.. Allt bildmaterial på bloggen, om inget annat anges, är fotat av mig och ägs därför av mig och skyddas av upphovsrättslagen. Vid lån av bilder, vänligen kontakta mig på makeup@linaekh.se.

Pressutskick & Pressprover Jag tar emot pressprover från företag men jag väljer själv ut vilka produkter jag vill skriva om och eventuella åsikter är alltid mina egna och kan inte påverkas av någon annan. Det är viktigt för mig att produkterna är intressanta och relevanta för mina läsare.

Samarbeten & Affiliate Vid samarbeten och inlägg där jag får en ersättning finns alltid en tydlig reklam- eller annonsmarkering högst upp i inlägget. Jag väljer själv vilka företag jag samarbetar med och företaget/produkten måste vara helt i linje med mina egna värderingar.
Om jag skriver om en produkt och länkar till ett inköpsställe så används oftast affiliatelänkar vilket betyder att jag får en ersättning (några procent) av det som köps, alternativt en fast ersättning (några kronor) för klicket på länken. Du väljer alltid själv om du vill trycka på länkarna. Är inlägget inte markerat med en reklam- eller annonsmarkering högst upp så innehåller det heller inget samarbete eller affiliatelänkar.

Integritets policy Så här behandlas personuppgifter på Makeupbylina.com:

  • Kommentarer
    När du kommenterar på bloggen godkänner du att dina uppgifter som efterfrågas (namn samt mailadress) lagras på sidan. Du har dock alltid rätt att granska dina uppgifter samt att radera all data. Detta gör du genom att maila till makeup@linaekh.se.
  • Nyhetsbrev
    Som kund till mig eller vid visat intresse för någon av mina tjänster sparas ditt namn och mailadress för kommande nyhetsbrev via Getanewsletter.se. Skulle du vilja avsluta din prenumeration finns det alltid möjlighet att göra det längst ner i nyhetsbrevet.
  • Analys
    Makeupbylina.com använder sig av Google Analytics för att samla in data och statistik för webbplatsen. Dessa kan komma att delas med potentiella kunder och samarbetspartners. All användar- och händelsedata lagras i 26 månader.