ÖVRIGA TJÄNSTER

Söker du en Makeup Artist inför ett kommande uppdrag? Jag har många års erfarenhet i branschen och gör sminkjobb inom allt från reklam/tv till event. Dessutom har jag stor scen- och kameravana och älskar att hålla föredrag inför både små och stora grupper.

BAKGRUND

Lina Ekh är en välrenommerad Makeup artist, baserad i Stockholm, som jobbat över 18 år i skönhetsbranschen.

Under sin karriär har hon hunnit med att driva en framgångsrik makeupbutik i centrala Sthlm, varit Internationell regionschef för ett välkänt kosmetikmärke samt varit L’Oréal Paris Sveriges officiella Makeup artist.

2013 valde Lina att satsa helhjärtat på sitt egna företag, Makeupbylina AB, vilket ledde till att hon la mer fokus på blogg och sociala medier under samma namn, @makeupbylina.

Sedan dess har Lina delat med sig av sin makeupkunskap och inspirerat flera tusentals följare till att utvecklas inom skönhet!

FAQ - Vanliga frågor och svar

Kan man även boka dig för hår / bröllopsuppsättningar?

Nej, jag gör endast makeup och det är faktiskt det som jag brukar rekommendera mina brudar, att boka hår och makeup separat.

Delvis för att alla ska kunna göra det dom är bäst på men också för att tidspressen blir mer kontrollerad. Särskilt om det också finns tärnor eller andra familjemedlemmar som ska fixas.

Jag har flera duktiga kollegor som jag samarbetar med och brukar rekommendera!

Gör du bröllop utanför Stockholm också?

Sminkningar på annan plats än Sthlm görs i mån av tid och då har jag oftast en minimum beställning på minst 2 personer utöver bruden + en resersättning som kommer nämnas i offerten. Detta gäller om ingenting annat är överenskommet.

Är bröllopet i centrala Stockholm gäller mina standardpriser. Då utgår reseersättning samt minimumkravet på antal bokade personer.

Vilken prisklass ligger du i när det kommer till bröllop?

Mina priser ligger i premiumklass och beräknas utifrån tid, antal personer, plats och avstånd.