INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, CAIA, KICKS, BANGERHEAD MFL

Letar du efter den bästa skönhetskalendern 2024? En adventskalender fylld med skönhetsprodukter är ett lyxigt sätt att räkna ner till julen. I år finns det massor av alternativ, med allt från hudvård och smink till hårvårdsprodukter. I denna guide hjälper jag dig att samla de bästa adventskalender alternativen inom skönhet, oavsett din budget.


Vilken blir din favoritkalender i år? Nedan hittar de bästa skönhetskalendrarna 2024 om du frågar mig!

Julen närmar sig, och det betyder att nya, fantastiska skönhetskalendrar för 2024 är här! I denna guide har jag samlat de bästa adventskalendrarna inom skönhet, fyllda med exklusiva hudvårdsprodukter, lyxigt smink och hårvård. Eftersom dessa populära skönhetskalendrar säljer slut snabbt, är det viktigt att vara ute i god tid. Klicka på ”bevaka” om kalendern inte finns i lager, så får du en notis när den blir tillgänglig igen. Missa inte chansen att få tag på din favorit innan de tar slut!

Tips när du väljer skönhetskalender 2024

  1. Varumärke: Välj en skönhetskalender från ett varumärke du älskar och kan stå bakom. Fokusera på märken vars produkter du redan använder eller vill prova.
  2. Produktutbud: Även om det kan kännas som en spoiler att titta på innehållet i förväg, är det smart att kontrollera om produkterna passar dina behov och preferenser så att du inte blir besviken.
  3. Pris och värde: Jämför priset på kalendern med värdet på de produkter som ingår. Många skönhetskalendrar innehåller lyxiga varor som kan vara värda mer än själva kalendern. Sätt en budget och välj en kalender som ger dig mest för pengarna.
  4. Produktstorlek: Kontrollera om kalendern innehåller fullstora produkter eller reseförpackningar. Full-size produkter ger oftast mer värde.
  5. Recensioner: Läs recensioner och kundomdömen för att få en bättre uppfattning om kalenderns kvalitet och om den lever upp till förväntningarna.
  6. Hållbarhet: Om du prioriterar hållbarhet, välj en skönhetskalender med miljövänlig förpackning eller en som kan återanvändas efter jul.
  7. Leveranstid: Se till att kalendern levereras i tid för december, särskilt om du planerar att ge bort den som present.

(Inlägget uppdateras nästan dagligen i takt med varumärkenas releaser)

 

Årets bästa adventskalendrar 2024

Caias adventskalender 20241#  CAIA ADVENT CALENDAR | CAIA BEAUTY

Caia’s skönhetskalender 2024, kanske årets mest hajpade kalender, erbjuder ett imponerande värde med lyxiga produkter som gör nedräkningen till jul extra speciell. Bland höjdpunkterna finns en ny mascara, ett serum och krämögonskuggorna (!) som lanseras exklusivt för kalendern, samt flera populära produkter från Caia’s sortiment. Med ett värde långt över kostnaden, får du mycket för pengarna, men med tanke på populariteten lär den sälja slut snabbt – så se till att bevaka den i tid!

Perfekt om du är ett stort fan av Caia eller är nyfiken på att utforska märket!

Vad innehåller Caias adventskalender:

27 full-size produkter varav

  • 13 makeup-produkter
  • 4 hudvårdsprodukter
  • 5 hårvårdsprodukter inklusive en hårborste
  • 2 kroppsvårdsprodukter
  • 2 sminkborstar
  • 1 necessär

När lanseras Caias adventskalender?
CAIA Beauty Adventskalender lanseras 25 September 08.00

Pris | 2695 kr (Innehåller produkter till ett värde av 8000 sek)
>>KÖP Caias kalender här<<(reklamlänk Caia)

Årets bästa skönhetskalender smink 2024

2# Holiday Calendar 2024 | Lh cosmetics 

Ska jag tipsa dig om en av de absolut bästa adventskalendrarna innehållandes makeup så är det utan tvekan Lh cosmetics! Årets upplaga är större och mer generös än någonsin. Inte bara det att den är fylld med 29 skönhetsprodukter, inklusive bästsäljare i full storlek, utan uspen med kalendern är att den i år erbjuder kalendern i fyra lyxiga sammetspåsar med olika teman som kan köpas enskilt separat! Köper du hela kalendern får du allt paketerat i en limited-edition necessär som är ursnygg. BRAVO!

Kalendern innehåller:

Holiday kit 1 – All eyes on me
Holiday kit 2 – The classic look
Holiday kit 3 – Makeup meet skincare
Holiday kit 4 – Give me more sparkle

Pris | 3595 kr (Innehåller produkter till ett värde av ca 8876 sek)
>>KÖP Lh Cosmetics kalender här<< (reklamlänk lh cosmetics)

 

skönhetskalender 2024

3# Adventskalender | By Lyko

Under de senaste åren har Lyko fortsatt att imponera med sina högkvalitativa skönhetskalendrar, och till 2024 har de verkligen tagit sin plats som en av de främsta aktörerna på julkalendermarknaden. Att välja en skönhetskalender från Lyko har blivit ett populärt sätt att upptäcka nya produkter och njuta av en mängd spännande överraskningar. I år lanserar återigen fyra olika julkalendrar i olika prisklasser varav en är anpassad för men och en helt fylld med Lykos egna märke som är något mer prisvänlig. De tre bästa enligt mig hittar du beskrivna nedan.

Lansering?
Finns tillgängliga 25/9 kl 12.00

Version 1: 24K Christmas Calendar

En av de mest exklusiva versionerna som erbjuder ett otroligt värde och innehåll i år. Hela 19 full-sizeprodukter! Förra årets premiumkalender sålde slut inom några timmar, så detta är en kalender som du absolut bör hålla ögonen på! I den här boxen hittar du 24 luckor fyllda med premiumprodukter från några av Lykos mest bästsäljande varumärken.

Pris | 2599 kr  (Innehåller produkter till ett värde av 11 614 kr)
>>Du hittar kalendern här<< (reklamlänk lyko)

 

Årets bästa adventskalender 2024

Version 2: Me-phoria Christmas Calendar

Om premiumalternativet känns för dyrt kan du istället satsa på version två – ett lite mer plånboksvänligt val, även om det fortfarande är en investering. Denna kalender bjuder också på en fantastisk mix av välkända skönhetsmärken och spännande nyheter. Bland produkterna ser jag flera personliga favoriter, som Clean It Zero, bryngel från Björk, och Pixis populära Glow Toner!

Pris | 1399 kr  (Innehåller produkter till ett värde av 5 300 SEK)
>>Du hittar kalendern här<< (reklamlänk lyko)

årets bästa kalender till mannen 2024

Version 3: Man-datories Christmas Calendar

Överraska mannen med en skönhetskalender fylld med 24 handplockade produkter. Med allt från rakvård och hudvård till hårvårdsprodukter och grooming-verktyg är denna kalender perfekt för att uppgradera hans rutin. Utforska välkända märken och nya favoriter som gör varje decemberdag lite lyxigare.

Pris | 1099 kr  (Innehåller produkter till ett värde av 4 365 SEK)
>>Du hittar kalendern här<< (reklamlänk lyko)

 

bästa julkalendern 2024?

4# Beauty Advent Calendar 2024 | Kicks 

Kicks lanserar i år sina efterlängtade skönhetskalendrar fyllda med 24 handplockade produkter, utvalda av deras egna beautyexperter. Jag skulle säga att innehållet utmanar flera andra ledande aktörer inom skönhetskalendrar i år, men det är majoriteten minisar och endast 2 fullsize produkter!

Version 1: The Premium Advent Calendar

En bra mix mellan exklusiv hudvård för ansikte och kropp, bästsäljande makeup och produkter ditt hår kommer att älska. Flera guldkorn och perfekt för dig som ofta är på resandefot!

Pris | 1699 kr (Innehåller produkter till ett värde av 6183 sek)
>>Köp premium kalendern här<< (reklamlänk kicks)

Version 2: The Must-Have Advent Calendar

En något mer prisvänlig version, även denna med en bra mixa av hudvård, kropp och sminkprodukter. Flera bästsäljare och produkter som du kommer att älska om du aldrig testat.

Pris | 999 kr (Innehåller produkter till ett värde av 5033 sek)
>>KÖP the must-have kalendern här<< (reklamlänk kicks)

Bästa adventskalendern 2024

5# 24 Beautiful Reasons | Bangerhead Christmas Calendar

Bangerhead gör en stark comeback på skönhetskalendermarknaden och imponerar med en stilren box fylld med 24 handplockade favoriter inom makeup, hudvård, hårvård, parfym och kroppsvård. Bakom varje lucka väntar exklusiva produkter från toppmärken som SkinCeuticals, Oribe och Dermalogica, och kalendern levereras i en elegant necessär av veganskt läder – en lyxig detalj som håller långt efter jul.

När lanseras bangerheads adventskalender?
Bangerheads adventskalender lanseras 8 oktober kl 10.00 

Pris | 1690 kr (Innehåller produkter till ett värde av 7750 sek)
>>BEVAKA/KÖP bangerheads kurerade kalender här<< (reklamlänk bangerhead)

hudoteket julkalender 2024

6# Julkalender 2024 | Hudoteket

En adventskalender som ökat snabbt i populäritet är Hudotekets som för femte året i rad lanserar sin utgåva. I år utlovas en kalender med en generös blandning av bästsäljare från hudvårdsvärlden där du bla hittar märken som Sisley, Davines, Medik8, Mesoestetic och Filorga. Totalt innehåller den produkter till ett värde av 6 364 kr, varav 10 av dem är i fullsize försäljningsstorlek!

När lanseras Hudotekets adventskalender?
Hudoteket lanserar sin julkalender 22 oktober 08.00 men går att bevaka NU på länken nedan.

Pris | 1589  kr (Innehåller produkter till ett värde av 6364  kr)
>>BEVAKA/KÖP kalendern HÄR<< (reklamlänk hudoteket)

Rituals adventskalender 2024

7# The ritual of advent | Rituals

Rituals tar adventskalendrar till nya höjder varje år, och 2024 är inget undantag. Med fokus på varje liten detalj, från design till innehåll, erbjuder deras kalendrar både en visuell och sensorisk upplevelse. Årets kollektion består av fyra varianter i olika prisklasser: Premium, Deluxe, Classic och en specialversion för män.

Varför Rituals?
Här får du en perfekt mix av produkter för kropp, sinne och hem. Om du söker en kalender som överraskar varje dag och samtidigt förhöjer ditt hem med sin vackra design, är Rituals det självklara valet för dig!

Version 1: Classic Advent Calendar

Classic-versionen är den enklaste av de fyra men också den mest prisvänliga. Här får du 24 exklusiva överraskningar med bästsäljare för allt från kropp, hem och skönhet, tillsammans med limited edition-produkter och fyra ljus för adventssöndagar.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 899 kr (Innehåller produkter värda 1699 kr)
>>Du hittar kalendern här<< (reklamlänk lyko)

bästa adventskalender skönhet ritualsVersion 2: Deluxe Advent Calendar

I den Amsterdam-inspirerade adventsbyn från Rituals väntar en mix av bästsäljare, exklusiva limited edition-produkter och spännande nyheter som Ultra Clean Soap Bar. Kalendern innehåller två produkter i fullstorlek, stämningsfulla LED-lampor och fyra doftljus, vilket gör den till den perfekta kombinationen av överraskningar och härlig julstämning.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1199 kr (Innehåller produkter värda 1999 kr)
>>Du hittar deluxekalendern här<< (länk Rituals)

vackraste adventskalendern 2024

Version 3: Premium Advent Calendar

Kliv in i en magisk värld och upplev det holländska arvet med rituals nya Premium-adventsby, inspirerad av Amsterdams charm och ikoniska kanaler. Kalendern bjuder på sju fullstora produkter, fyra adventsljus och en noggrant utvald blandning av bästsäljare för både kropp och hem. Du hittar även exklusiva limited edition-produkter från deras Private Collection.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1699 kr (Innehåller produkter värda 3209 kr)
>>Du hittar premium kalendern här<<  (länk Rituals)

 

 

 

populär kalender 2024

8# Space NK Beauty Advent Calendar 2024 

En av årets mest hajpade internationella skönhetskalendrar som alltid säljer slut på studs, trots sitt lite högre pris. Årets version från Space Nk är otroligt vacker och är återigen hyllad för sitt otroligt fina och värdefulla innehåll. Innehåller 35 (!) produkter varav 23 av dem kommer i full size. Lyx-treat!

När lanseras Space Nk’s adventskalender?
Space Nk’s kalender går att förbeställa redan nu och lanseras 11 oktober!

Pris | 3375 kr (Innehåller produkter till ett värde av 16200 sek)
>>BESTÄLL Space nk’s kalender här<< (reklamlänk space nk)

Cult beauty 2024 skönhetskalender

9# Cult Beauty Advent Calendar 2024

Sen har vi en till internationell bästsäljare! Cult Beautys adventskalender är större och bättre än någonsin! Med ett värde på över 13 000 kronor och fylld med över 40 handplockade skönhetsfavoriter, inklusive 19 full size produkter, hittar du allt från makeup till hud- och hårvård. Se till att göra plats för många godingar i badrumsskåpet!

Pris | 275.00 EUR (235 pund, ingen tull) (Innehåller produkter till ett värde av ca 13 000 sek)
>>BESTÄLL Cult beauty’s kalender här<< (reklamlänk cult beauty)

 

 

 

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar