INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, KICKS, NORDICFEEL & NK

Hösten är här och jag har hittat tre skönhetsfavoriter som ger din befintliga sminkrutin nytt liv. Rama in ögonen med en helt ny nyans, uppgradera hela din nagelgarderob med EN enda produkt, och upptäck en hudvårdande bas som korrigerar rodnad och jämnar ut hudtonen. Välkommen till månadens favoriter!

1. Erborian CC Red Correct (reklamlänk lyko)  | 2. Mineral Eye Styler (reklamlänk lyko) | 3.  Nail Polish 01 Matte Top Coat (reklamlänk lyko)

 


Ikväll kommer du kunna höra mig prata live om Månadens favoriter på min instagram @makeupbylina i story. Månadens sminklook kommer du också kunna lära dig i en steg-för-steg reel som släpps samtidigt. Alla sminkprodukter som jag använt i dagens sminkning hittar du längst ner i inlägget.

 


MÅNADENS FAVORITER SEPTEMBER 2024 ÄR …

 

1# CC Red Correct | Erborian

Koreansk hudvård fortsätter att trenda, men Erborians CC Red Correct är långt ifrån en trend. Denna smarta, multifunktionella kräm är skapad för att korrigera rodnad och samtidigt förbättra hudens struktur på ett näst intill osynligt sätt och jag älskar den!

Varför är CC Red Correct en Månadens favorit?

Det här är inte bara en CC-kräm, utan en av de bästa hudvårds-makeup hybrider jag vet! För dig med känslig hy som lätt blir röd är CC Red Correct verkligen en räddare i nöden. Berikad med SPF 25 skyddar den huden mot solens skadliga strålar, samtidigt som de gröna pigmenten anpassar sig efter din hudton för att neutralisera rodnad och ge en jämn och naturlig finish. Formulan är berikad med hudvårdande ingredienser som arbetar för att förbättra hudens kvalitet över tid, så den gör inte bara att din hud ser fantastisk ut – den känns fantastisk också!

Användningstips:

Du kan använda den ensam för en naturlig look, eller som primer under din foundation för ett mer täckande resultat. Perfekt för dagar när du vill ha en felfri, jämn hud utan att behöva lägga på en massa produkter!

  • Applicera ett tunt lager i ansiktet som en ersättning för foundation eller använd den som en primer under din vanliga makeup för extra täckning.
  • Anpassa mängden efter hur mycket korrigering du behöver.

Pris | Erborian CC Red Correct kostar 579 kr / 45 ml. Finns även i mindre stlk 299 kr/15 ml (reklamlänk lyko)

2# MINERAL EYE STYLER | ARTDECO

Kajaler och eyeliners har fått ett mega uppsving i år och kvalitén på både pigment och formula blir bara bättre och bättre. Artdeco, ett varumärke som för mig kanske inte alltid signalerat kvalitet, är en av dem som satsat och släppt en par riktigt bra eyeliners, Mineral Eye Styler, som dessutom sticker ut med väldigt smarta nyanser!

Varför sticker Mineral Eye Styler ut som en Månadens favorit?

Först och främst, den fungerar på alla, oavsett om du har känsliga ögon eller inte. Formulan är vegansk, krämig och glider enkelt på ögonlocket, vilket gör det superenkelt att skapa både tunna och dramatiska linjer samtidigt som du kan sudda ut den en aning. Den fungerar också utmärkt på vattenlinjen, både som inliner och tightlining och övre

Färgerna är högpigmenterade, kommer som sagt i väldigt smarta nyanser (vilket fick min uppmärksamhet) och det som gör formulan extra speciell är att den är framtagen med mineralen mica, som ger ett subtilt skimmer samtidigt som den skyddar mot UV-strålar. Ett extra plus för pennvässaren på baksidan av pennan!

Jordnära nyanser, från vänster:

1.  51 Black
2. 60 Mineral Bittersweet
3. 95 Mineral Purple Elderberry (min favorit)
4. 59 Brown
5. 89 Mineral Blue Cornflower (min favorit)
6. 54 Dark Grey
7. 70 Fir Sprigs
8. 87 Dark blue
9. 91 Mineral Aubergine (tyvärr inte swatchad pga har ej hemma)

 

Pris | Mineral Eye Styler kostar 169 kr (reklamlänk lyko)

Matte Vs Glossy. Vad föredrar du?

3# Nail Polish 01 Matte Top Coat | Essie

Vill du ge dina naglar ett trendigt, sofistikerat lyft? Nya topplacket Essie Gel Couture Nail Polish 01 Matte Top Coat förvandlar vilken manikyr som helst med sin matta, sammetslena finish, vilket ger en modern och elegant look på nolltid. Perfekt för dig som älskar en twist och som vill uppdatera dina befintliga färger som du har hemma.

Varför är Essie Gel Couture Matte Top Coat en Månadens favorit?

Jag älskar hur lätt det är att använda detta topplack – oavsett vilket nagellack du har under, ger det en matt finish som känns både trendig och lyxig. Den mjuka ytan ger naglarna ett elegant utseende utan att tappa hållbarhet eller glans. Formulan håller länge och är otroligt prisvärt för att ge en salongsvärdig finish hemma!

Användningstips:

  • Applicera ett tunt lager över ditt favoritnagellack för att omedelbart matta ner och ge naglarna en sammetslen yta.
  • Låt topplacket torka ordentligt för att få den bästa effekten och lång hållbarhet.

Pris | Nail Polish 01 Matte Top Coat kostar 159 kr (reklamlänk lyko).

 

 

Blev du sugen på att testa någon av produkterna? /Lina

 



Produkter använda i sminklooken:

Primer:
Erborian CC Red Correct (reklamlänk lyko)

Bas:
Charlotte Tilbury, Charlotte’s beautiful skin foundation  Nyans 6 (reklamlänk nk)
Caia, Wake Me Up Nyans Light to medium (reklamlänk caia)
NARS Radiant Creamy Concealer Custard (reklamlänk lyko)
Shiseido, Invisible Silk Pressed Powder Nyans Translucent matte (reklamlänk lyko)
Caia, Matte bronzer Nyans Amalfi (reklamlänk caia) Nyhet!
IDUN Minerals Mineral Blush Rönnbär (reklamlänk lyko)

Ögon:
NARS Total Sediction Eyeshadow Stick Nyans Don’t Touch (reklamlänk kicks)
Mineral Eye Styler Nyans 89 (reklamlänk lyko)

Gynning beauty, Big bold extension mascara (reklamlänk lyko)

Ögonbryn:
Anastasia Beverly Hills Brow wiz
Nyans Medium brown (reklamlänk lyko)
bareMinerals Strength & Length Brow
Nyans Gel Coffee(reklamlänk lyko)

Läppar:
Sweed, Le Lipstick
Nyans Gabriella Beige Rose (reklamlänk nordicfeel)

Nagellack:
Essie, Nail Polish
Nyans 509 Paint The Gown Red (reklamlänk kicks)
Nail Polish 01 Matte Top Coat (reklamlänk lyko)



 

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar