ONLINEKURSER

Efter månader av hårt jobb bakom kulisserna lanserar jag nu äntligen min kursportal med onlinekurser! Först ut släpper jag kursen “Lyckas med dina ögonbryn”, en digital version av min populära ögonbrynskurs som jag i vanliga fall håller på salong i Stockholm.

Under kursen kommer du att få lära dig allt om hur du formar, klipper och färgar till hur du med små enkla medel stylar dina ögonbryn på bästa sätt!

Oavsett om du är nybörjare eller inte så är det bra att ha lärt sig grunderna för att få till det perfekta resultatet. Det kommer att spara dig både tid och pengar!

Tid | 60 min Pris | 595 kr Plats | Online

GÅ MIN ONLINEKURS - VART DU VILL, NÄR DU VILL!

I den här kursen kommer du få lära dig grunderna i hur du plockar, färgar och formar dina ögonbryn. Du får lära dig vilken färg och nyans som är rätt för dig och du kommer även att få kunskap om vilka typer av produkter och tekniker som finns för att du enkelt ska kunna styla dina bryn.

Majoriteten av mina kunder har varken tid eller lust att leta bland alla de tusentals videos som finns där ute för att hitta de sminktips som är rätt för dem. Jag har istället skräddarsytt en brynkurs och samlat alla tips och trix som du behöver för att få bästa resultat och en tydlig förbättring av dina ögonbryn!LINA

LÄROPLAN

Kursen inleds med en introduktion följt av sju lektioner uppdelade i olika kategorier. Du kommer när som helst att kunna gå tillbaka, pausa eller hoppa fritt mellan de olika lektionerna. Efter avslutad kurs kommer du att få tillgång till en full produktlista, rekommendationer samt en Q&A där du får ta del av vanliga frågor och svar. Kursen är tillgänglig i 90 dgr.

LEKTION 1 – Ögonbrynets betydelse
LEKTION 2 – Riktlinjer och form
LEKTION 3 – Så plockar du och trimmar dina ögonbryn
LEKTION 4 – Så väljer du rätt färg och nyans
LEKTION 5 – Så färgar du dina ögonbryn
LEKTION 6 – Vilka produkter passar dig?
LEKTION 7 – Så fyller du i dina ögonbryn

LÅT OSS UTVECKLA DINA BRYNKUNSKAPER TILLSAMMANS!

Det finns tusentals videos och kurser där ute, fyllda med sminktips och steg för steg tutorials men majoriteten av mina kunder har varken tid eller ork att leta fram tips och knep som passar dem. Jag har skräddarsytt en optimal brynkurs utifrån vad jag tycker att du verkligen behöver lära dig och fyllt den med nyttiga tips som ger snabba resultat och tydlig förändring i din brynrutin där hemma.

FAQ - Vanliga frågor och svar

Vilken kunskapsnivå ligger kursen på?

Nivån är anpassad för nybörjare/medel och riktar sig till alla privatpersoner oavsett ålder, hudtyp och färger.

Hur länge har jag tillgång till onlinekursen?

Kursen finns tillgänglig i 90 dagar. Under den här perioden kommer du  kunna besöka kursportalen obegränsat och gå kursen när du vill.

Kommer jag ha möjlighet att ställa frågor till dig efter kursen?

Absolut! De vanligaste frågorna kommer att finnas besvarade i slutet av kursen men skulle något fortfarande vara otydligt så finns möjligheten att kontakta mig via mail.