Tagg

Dermaceutic

Browsing
ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE
ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE

Efter två veckors roadtrip och camping i södra Sverige var vi hemma en snabbis i helgen för att ladda om inför sommarstugan. Då passade jag på att plocka med mig 4 produkter som jag saknat på semestern.

semester tips produkter
För hur noga man än packar inför en resa så är det ju alltid något man upptäcker att man behöver när man väl står där på plats.

Dermaceutic micellär vatten

1# Micellär vatten

Under första delen av semestern fick jag tex bara med mig en rengöring i gelform. Inte helt optimalt när du campar eller är i en sommarstuga utan direkt rinnande vatten. Därför byttes den ut av ett micellärt vatten inför andra delen av semestern.

Fördelen med en micellär rengöring när man är på semester är att den inte behöver sköljas bort och den appliceras enkelt med antingen bomullspads eller klappas in direkt med händerna. Det går snabbt, känns rent och passar lika bra till en orenhud som en känslig hud. Jag fick med mig en stor förpackning (400 ml) men den finns i en travel size (100 ml) också!

Pris | >>Dermaceutic Purify Oxiybiome<< kostar 375 kr /100 ml och finns bla på Lyko.se

hårolja wella

2# Olja till håret

Efter många dopp i havet blir håret lätt lite strävt av allt saltvattnet. En fantastisk känsla om du vill ha struktur visserligen men när du bara vill tvätta dig ren med havsvatten och “sjötvål” för en nyduschad känsla så kan en hårolja göra underverk.

Fördelen med att använda en hårolja direkt i fuktat hår är att det ger en silkeslen struktur, blir lättborstat samtidigt som elixiret tränger in i håret och både återuppbygger och stärker. Ett enkelt och säkert kort är wellas hårolja med argan-, jojoba-, och mandelolja. Den doftar underbart, har ett bra pris och är enkel att ta med då den både finns i travel size (100 ml) men också i miniformat (30 ml).

Pris | >>Wella Professionals SP Wella Luxeoil<< kostar 189 kr / 100 ml och finns bla på Lyko.se

primer med glow hickap

3# Utjämnande ansiktskräm med glow

Under sommarens varmaste dagar använder jag extremt lite foundation och försöker låta min solkyssa hud andas och synas så mycket som möjligt. Det innebär däremot inte att man måste gå helt bar i huden utan här kan man ju faktiskt se till att använda en bra hudkräm som innehåller lite färg.

Fördelen med att en dagkräm som har lite ton och glow i sig är att man kan använda den lite som en utjämnande primer och sedan stanna där. Du får liksom en vacker glow, förstärker din solbränna och får en perfekt bas. Färgen i Hickaps senaste nyhet Honey Glow Priming Moisturizer är lite honungsfärgad och krämen innehåller dessutom hyaluronsyra som återfuktar på djupet. Du kan med andra ord använda den både som en dagkräm och som en primer sen när du väl plockar fram din foundation! En ljuvlig produkt som jag är glad att jag testat i sommar!

Pris | >>Hickap Honey Glow Priming Moisturizer<< kostar 299 kr / 50 ml och finns bla på Lyko.se

bästa silverschampo


4# Silverschampo som tar bort gult hår

Är du blond eller har en mellerad hårfärg så vet du att det räcker med några veckor i solen för att håret ska dra åt gult eller orange i nyansen. Ett av mina allra bästa tips då är att använda ett litet mer intensivt silvershampo som innehåller starkare pigment av lila.

Fördelen med att använda ett mer intensivt lila schampo är att det går snabbare och håller bättre, tycker jag. Min favorit kommer från John Frieda och den finns både i original och i en intensiv variant (som jag använder). Formulan neutraliserar effektivt gula och orangea nyanser i håret och  ser även till att förnya hårets fuktbalans. Guldvärd!

Pris | >>John Frieda Violet Crush Intense Shampoo<< kostar 109 kr / 250 ml och finns bla på Lyko.se

Har du några produkter du inte vill åka utan på semestern? /Kram Lina