Tagg

Tanrevel PRO

Browsing
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

I veckan blev jag utmanad av Kicki Norman att delta i en bloggstafett tillsammans med ett par andra härliga skönhetskollegor. Mitt uppdrag blev att skriva om en produkt som jag aldrig trodde att jag skulle bli förälskad i. Lätt! Den här produkten överbevisade mig trots att jag var SÅ skeptisk i början …

På bilden har jag ett lager av Tan revel Pro vilket gjorde att jag inte behövde ha så mycket underlag.

Säg hej till en spraytan produkt i pocketformat för hemmabruk soknem precis p hem titeln “Årets brun utan sol produkt” i Swedish beauty Awards 2022 – Tan revel PRO (reklamlänk till Lyko).

Jag var riktigt skeptisk till den här typen av produkt innan jag testade den, speciellt för att den tokhyllats i sociala medier i form av så många sponsrade inlägg kors och tvärs men det visade sig faktiskt att jag skulle gilla den TROTS att jag inte alls är någon brun-utan-sol fan! Jag har liksom aldrig använt den typen av produkt. Varför? Jo, delvis för att jag ogillar den klassiska bus-doften men också för att jag inte tycker att resultatet ser naturligt ut OCH för att busprodukter ger mig en instängd känsla på huden.


Varför jag gillar produkten trots att jag vanligtvis inte gillar brun utan sol?

Det var egentligen Tanrevels första upplaga som fick mig att omvärdera min syn på brun utan sol segmentet. Med hjälp av deras spraytan maskin skulle man få ett naturligt resultat hemifrån utan en markant doft och det visade sig att produkten faktiskt höll vad den lovade (den doftar ytters lite första dagen). Resultatet blev så naturligt och upplevdes inte alls så som jag tidigare upplevt en bus-produkt vilket ledde till att jag skrev ett helt blogginlägg om hur produkten ska användas – steg för steg. PRO-variant som är deras senaste upplaga, visade sig vara ännu bättre och det är nu den jag använder till vardags med jämna mellanrum. Det är just DET som gör att jag förälskar mig i en produkt … När den överträffar mina förväntningar, spräcker hål på mina fördomar och sen börjar att användas något regelbundet i min vardag. Det ni! Varma rekommendationer.

Tan revel PRO kostar 1299 kr och hittas bla på Lyko.

Så där ja! Nu har jag avslöjat en produkt som jag aldrig trodde att jag skulle förälska mig i. Nu är det dags för Linda Ramberg att ta över stafettpinnen och berätta mer i sitt inlägg: “Den här otippade produkten tar jag med mig till en öde ö … “

/Lina