ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

Är du nyfiken på sminkmärket Milk Makeup? Detta trendiga, New York-baserade veganska sminkmärke har blivit en viral succé globalt. I dagens inlägg delar jag med mig av mina tankar och tips om de bästa produkterna du bör testa från Milk Makeup!

Milk makeup bronzer

Kort om Milk Makeup

Milk Makeup har snabbt blivit känt för att vara ett veganskt, cruelty-free märke som erbjuder lättanvända sminkprodukter med rena ingredienser och hållbara förpackningar. För mig har Milk Makeup tidigare varit ett märke som funnits lite i periferin, men som inte riktigt tagit plats i min sminkväska. Under de senaste månaderna har de dock blivit allt mer populära på den svenska marknaden, vilket har gett mig möjlighet att testa deras produkter grundligt.

Vilka produkter lever upp till hypen?

Som vanligt finns det några produkter som sticker ut i sortimentet och blir bästsäljare direkt. Dock är det långt ifrån alla som lever upp till hypen. Här är de produkter från Milk Makeup som verkligen imponerar på mig och som helt klart är värda att prova:

Bäst i test från milk makeup

1. Hydro Grip Primer (Prisbelönt primer)

En otroligt populär och prisbelönt primer i gelformula från Milk Makeup som ger din hud en fuktboost med hyaluronsyra och niacinamid samtidigt som den förlänger hållbarheten på din makeup.

Den är särskilt bra för dig med kombinerad till lite fet hud, är silikonfri och ger dig inte bara en superbra, hållbar och jämn yta att sminka på utan ser till att du känner dig återfuktad och fräsch.

Finns i olika storlekar om du inte vill köpa full förpackning på direkten.

Pris | Hydro grip primer kostar 549 kr /45 ml

 

2. Matte Bronzer (viktlös formula som imponerar)

Milk Makeup Matte Bronzer Stick är en game-changer i sminkväskan. Varför? Den har en krämig, lättblandad formula som ger en så fin och naturlig, solkysst look utan att kännas det minsta på huden – den känns viktlös. Jag älskar hur enkelt det är att applicera och bygga upp intensiteten gradvis, vilket gör det perfekt för både vardag och mer glamorösa looker. Så om du letar efter en pålitlig bronzer som ger ett jämnt och matt resultat, är detta definitivt en produkt du måste testa! Imponerande formula.

Finns i fyra nyanser varav baked (medium bronze) är den mest sålda.

Pris | Matte Bronzer kostar 279 kr /5,7 g

 

3. Lip + Cheek (multi-funktionell touch-up favorit)

Milk Makeup Lip + Cheek är även den en mångsidig och praktisk produkt som har blivit en favorit. Den krämiga formulan är lätt att applicera, precis som bronzern och ger både läppar och kinder en otroligt naturlig, fräsch färg. Jag älskar hur den smälter in i huden!! Dessutom är den perfekt att ha med sig för snabba touch-ups under dagen.

Finns i 11 nyanser varav du måste spana in: Dash och Werk!!

Pris | Lip + Cheek kostar 279 kr /6 g

Har du testat någon av Milk Makeups produkter? Berätta gärna om dina erfarenheter i kommentarerna nedan! /Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar