ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

Söker du en present till någon av männen i ditt liv? En skönhetskalender för män är ingen dum idé! Det är en fantastisk möjlighet att introducera honom för hudvårdsprodukter, där varje lucka som öppnas fram till jul erbjuder något nytt och spännande som kommer uppgradera hans rutin. Här kommer 3 tips!

årets bästa kalender till mannen 2024

1# Man-datories Christmas Calendar | By Lyko

Lyko släpper varje år en egengjord skönhetskalender dedikerad till mannen som alltid håller hög standard på innehåll! I år är den fylld med 24 riktigt bra produkter, innehållandes allt från rakvård och hudvård till hårvårdsprodukter och grooming-verktyg som definitivt kommer uppgradera hans rutin där hemma. En av de bästa skönhetskalendrarna för män där ute!

Pris | 1099 kr  (Innehåller produkter till ett värde av 4 365 SEK)
>>Du hittar kalendern här<< (reklamlänk lyko)

julkalender man
2# Survival Kit for Busy Men | Rituals

Rituals lanserade sin första presentbox speciellt för män förra året och de säljer samma upplaga i år! Denna kalender innehåller 12 användbara produkter som är designade för att lyxa till det lite i mannens vardag. I kalendern hittar du bla duschskum och rituals effektiva koffeinschampo, deras populära 24-timmars antiperspirant och Sport-kroppslotion – saker som han helt enkelt behöver i vardagen.

Pris | 1099 kr (Innehåller produkter till ett värde av 2055 kr)
>>Du hittar kalendern här<< (reklamlänk lyko)

 

3# Christmas Calendar 2024 | Nivea men

NIVEA MEN presenterar en lyxig adventskalender, perfekt för den moderna mannen som vill förbättra sin hudvårdsrutin. Med 24 noggrant utvalda produkter från NIVEA och Labello, inklusive läppbalsam, ansiktsmasker, body lotion och deodoranter, bjuder denna kalender på en ny överraskning varje dag fram till jul. Ge dig själv eller någon speciell en chans att njuta av daglig självvård med denna stiliga presentbox. Dessutom kan alla produkter och kartongen återvinnas, vilket gör det till ett hållbart val!

Pris | 699 kr (Innehåller produkter till ett värde av ca 1255 kr)
>>Du hittar kalendern här<<  (reklamlänk lyko)

 

Vad tror du, blir det någon julkalender till mannen i år?

Läs också: Hudvård för honom | Guiden till en bättre hudvårdsrutin

Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar