INLÄGGET ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR LYKO OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE

Att hitta prisvärda sminkprodukter som verkligen levererar kan vara svårt, men det finns några guldkorn som sticker ut. Här tipsar jag om fem budgetvänliga sminkfavoriter som har blivit omtalade för sina fantastiska resultat – och de är helt klart värda att prova!

Det är lätt att tro att bra smink måste kosta en förmögenhet, men det finns fantastiska budgetalternativ som lever upp till hajpen. Som makeupartist sedan 20 år tillbaka har jag dykt på en hel del produktkap och i detta inlägg har jag samlat fem prisvärda produkter som blivit favoriter hos både mig och många andra. Och produkterna håller faktiskt vad de lovar! Oavsett om du letar efter en bra primer, en mångsidig bronzer eller en mascara som ger dramatiska fransar, kommer dessa fynd garanterat imponera på dig hemma!

budget makeup produkt kap 2024

1. e.l.f. Power Grip Primer
2. HICKAP The Wonder Stick Bronze & Contour Icy Chai
3. Bahama Mama Bronzer
4. Schwarzkopf got2b Glued 4 Brows & Edges 2in1 Gel
5. Lash Sensational Sky High Mascara Burgundy Haze

e.l.f. Power Grip Primer

1. e.l.f. Power Grip Primer – Fuktgivande DUPE SOM LEVERERAR

Om du letar efter en primer i gelformat som både är prisvärd och effektiv, då är e.l.f. Power Grip Primer ett måste i din sminkväska. Denna gelbaserade primer är en världskänd dupe till kändisen Hydro grip primer och gör så att sminket sitter som berget hela dagen, men till en tredjedel av priset. Formulan är fylld med hyaluronsyra som återfuktar huden utan med en vacker lyster utan att kännas kladdig. Oavsett om du har torr eller fet hy, är denna primer en game-changer under tvåhundra-lappen.

Pris: e.l.f. Power Grip Primer | 149 kr (reklamlänk lyko)

HICKAP Wonder Stick Bronze & Contour

2. HICKAP Wonder Stick Bronze & Contour – unik contour nyans

För en perfekt konturering behöver du inte spendera en förmögenhet. HICKAP The Wonder Stick i nyansen Icy Chai är en två-i-en-produkt som ger både definition och en unts värme till ditt ansikte. Den krämiga formulan gör det enkelt att applicera och blanda ut på huden, och färgen är som sagt perfekt (!) för att skapa skuggor och framhäva dina bästa drag på det mest naturliga sätt. Dessutom är den kompakt och lätt att ta med!

Pris: The Wonder Stick Bronze & Contour Icy Chai | 229 kr (reklamlänk lyko)

 

bahama mama

3. Bahama Mama Bronzer – Perfekt bronzer för vinterhalvåret

En solkysst look på ett ögonblick? Bahama Mama Bronzer från The Balm är en kultfavorit av en anledning. Med sin silkeslena formula och matta finish ger den en naturlig värme till ansiktet, utan att se orange eller gul ut. Det är en perfekt nyans för alla hudtoner och kan lätt byggas upp för en mer intensiv bronzing-effekt. Denna bronzer är dessutom prisvärd, vilket gör den till ett fantastiskt budgetalternativ för en fräsch och solbränd look året runt, speciellt på höst/vintern!

Pris: Bahama Mama Bronzer | 149 kr (reklamlänk lyko)
Schwarzkopf got2b Glued 4 Brows & Edges 2in1 Gel

4. Schwarzkopf got2b Glued 4 Brows & Edges 2in1 Gel – en Multifunktionell must have

Om du letar efter en gel som både kan fixa brynen och hålla håret på plats, då är Schwarzkopf got2b Glued 4 Brows & Edges 2in1 Gel något du måste prova. Denna produkt har blivit en favorit hos både skönhetsbloggare och frisörer tack vare sin starka hållbarhet och mångsidighet. Gelen håller brynen definierade och upplyfta hela dagen utan att flagna, samtidigt som den fungerar utmärkt för att tämja hårlinjen från babyhår. Ett prisvärt måste för dig som vill ha brows on point!

Pris: Schwarzkopf got2b Glued 4 Brows & Edges | 72 kr (reklamlänk lyko) 

Lash Sensational Sky High Mascara Burgundy Haze

5. Lash Sensational Sky High Mascara Burgundy Haze – framhäv din ögonfärg på en ny nivå

Mascaran som har tagit skönhetsvärlden med storm! Lash Sensational Sky High Mascara i Burgundy Haze släpptes i början av året och sålde slut typ i hela sverige på ett par veckor. Den här mascara erbjuder inte bara längd och volym utan den djupa burgundy-nyansen framhäver ögonfärgen på ett subtilt, men effektfullt sätt och är ett roligt alternativ till traditionellt svart. Borsten är grym och når varje frans, från rot till topp, och ger en otroligt definierad och intensiv look som håller hela dagen. Och det bästa? Den är SÅ värd sitt pris!

Pris: Lash Sensational Sky High Mascara Burgundy Haze | 199 kr (reklamlänk lyko) 

Författare

Lina Ekh 38 år – Makeup Artist sedan 19 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar