Tagg

Bright Eyes Eyeshadow Duo

Browsing
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO & NORDICFEEL..
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO & NORDICFEEL..

Då var det dags att kora de produkter som utmärkt sig lite extra under Augusti! Månadens Favoriter består denna gång av väl användbara produkter som jag tror att du också kommer ha stor nytta av i höst!


Vad innebär Månadens Favoriter?

Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya sminkprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter– inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig recension och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.

Fler produkter använda i looken:

4-in-1 Mineral Tinted Moisturizer (TN2) | PÜR Cosmetics
Radiant Creamy Concealer (Custard) | Nars
Stay Vulnerable Melting Blush (Nearly Mauve)| Rare beauty
Performance Wear Powder Foundation Golden Nude 13 | Bareminerals
Bright Eyes Eyeshadow Duo (1 Weightless Beige + 4 Fresh Autumn) | Lumene
Pro Longwear Fluidline Eye Liner And Brow Gel | Mac Cosmetics
Shiseido Eyelash Curler Makeup | Sensai
Limited Edition Ellie Saab Paradise (länkar till Paradise Original) | L’Oréal Paris
Infinity lip gloss Dusty Rose | LH Cosmetics
Smooth Silk Lip Pencil 2| Giorgio Armani Beauty

Penslar:
Angled Brow 305 + Round Crease 307 | Hickap
Brushes 219S Pencil | MAC Cosmetics


1# Bright Eyes Eyeshadow Duo | Lumene

Det är inte alltid lätt att hitta bra ögonskuggor till vardags och gör man det så är det oftast en specifik nyans man förälskar sig i och då finns den alltid i en stor ögonskuggspalette fylld med andra färger som man kanske inte använder lika ofta. Därför tycker jag att Lumenes nya Bright Eyes Eyeshadow Duo är en genial höstnyhet om du frågar mig.

Formula?
Dessa högpigmenterade ögonskuggor kommer inte bara i en snygg förpackning som inte tar allt för mycket plats utan formulan är också så där puderliknande i sin sammansättning vilket gör den superlätt att både applicera och sudda ut.


Färgerna?
Duon innehåller en matt och en satin nyans, som fungerar perfekt tillsammans men de kan också användas var för sig. De kommer i 6 olika färgkombinationer men favoritnyanserna hittills har garanterat blivit:

6 Polar Night – En svart och grå nyans som kan användas till SÅ mycket!
4 Fresh Autumn – En otroligt trendig kombo just nu med en något peachig/tegelbrun nyans.
2 Earthy Nudes – Jordiga toner i en något varmare taupe nyans, otroligt läcker och användbar.

Pris | Bright Eyes Eyeshadow Duo hittar du på Lyko.se för 149 kr.

2# Pro Longwear Fluidline Eye Liner And Brow Gel | Mac Cosmetics

Inför hösten vill jag slå ett extra slag för en eyeliner i gelform! Den har kommit att bli en stadig följeslagare under Augustimånad och är perfekt för både vardags- som festmakeup. Pro Longwear Fluidline Eye Liner And Brow Gel som är en nygammal nyhet från Mac Cosmetics är mitt bästa tips just nu! Den går både att använda för att göra en spikrak eyeliner eller så väljer du att sudda ut den likt en kajal eller ögonskugga!

Vill du läsa mer om denna look ovan så har jag skrivit om den >>här<<.

Fördelarna med en eyeliner i gelform?
Fördelarna med en gelformula är att den är supermjuk och ger samma precision som en flytande eyeliner men har en lenare, mer silkesaktig finish. Pro Longwear Fluidline Eye Liner And Brow Gel går att applicera på olika sätt och sitter säkert upp till 16 timmar. Den flyter inte ut. Finns i flera olika färger och du kan även använda den till ögonbrynen.

Jag har sedan länge använt färgen Lowlights vilket är en djup mörkbrun färg som ger illusionen av en mjuk svart. Den är sådär lagom krämig och är lätt att arbeta med. Växla mellan en snedställdpensel, en smudger eller eyeliner pensel beroende på vad du vill ha för resultat.

Pris| Pro Longwear Fluidline Eye Liner And Brow Gel finns på Nordicfeel.se för 189 kr

3# Infinity lip gloss | LH Cosmetics 

Infinity lip gloss i färgen Dusty Rose, från Lh Cosmetics, lanserades precis innan sommaren och som jag har missbrukat den här hemma! Jag är egentligen ingen läppglans-person i huvudtaget men den här nyansen har fått mig att fullkomligt glömma bort det.

Infinity lip gloss som produkt är väldigt mjuk så glöm den där känslan av klister mot läpparna. Den har dessutom allt i ett – skydd, glans och återfuktning då den både innehåller SPF15 OCH går att använda på kinderna som lyster. Så smart

Färgerna?
Glosset kommer i 3 nyanser, alla utsökt rätt inför höstens sminktrender.

– Dusty Rose
– Mellow mauve
– Pastel Peach

Tips! En ursnygg läppenna som jag kombinerat den med: Smooth Silk Lip Pencil 2, Giorgio Armani Beauty

Pris | Infinity lip gloss hittar du på Lyko.se för 199 kr

 

 

 


Hoppas du hittar en favorit bland produkterna!
Kram Lina