Tagg

Depend Remover Pump-In

Browsing
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

Dags för årets andra Månadens Favoriter! Februari gick alldeles för fort men som alltid levererade månaden några bra produkter som såg till att etsa sig fast och göra ett gott intryck på mig. Nedan finner ni dom produkter som lyckades stjäla mitt intresse lite extra.

1. O2 Remover Pump-In Lila NORD | 2. Tämja | 3. Rouge Volupté shine

 Vad innebär Månadens Favoriter?
Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya skönhetsprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter-inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig genomgång och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.

1# O2 Remover Pump-In Lila NORD | Depend

Först ut har vi en av dem mest praktiska och snabbaste Månadens favoriterna hittills, Remover Pump-In från Depend. Vanligtvis bär jag alltid nagellack dagligen men sen jag blev småbarnsmamma har det känts bra att vara utan nu i början. Trots det har jag ändå velat ha nagellack de tillfällena jag velat känna mig piffig så nagellacket har åkt på och av en hel del. Då har jag behövt en snabb och enkel nagellacksremover som inte lämnar massa doft och aceton kvar på fingrarna.

Vad är det för speciellt med Depends Remover Pump-In?
Removern innehåller inte aceton, olja, färg eller parfym och är särskild mild för torra/flisiga naglar. Utöver det är förpackningen genialisk – snabb, effektiv och smart. Man bara vrider lockets övre del till höger för att öppna locket och använder bomullspad på pumpdelen och trycker ner för att fylla den med önskad mängd remover. 

Varma rekommendationer!

Pris | O2 Remover Pump-In Lila NORD hittar du på Lyko för 59 kr 


2# Tämja | Björk

Sen har vi en multifunktionell produkt som hjälper till att tämja och få kontroll på flygiga hårstrån som tex bebishår vid hårfästet. Heja Björk som gör så grymma hårprodukter. För hur länge har man inte behövt en sådan här produkt? Innan har jag använt en flytande vax från Seb man som jag gillat massor (sitter i timmar) men den här har en smidigare förpackning, innehåller en smart appliceringsborste och ingredienserna ger samtidigt näring och styrka till håret med hjälp av kokosolja, sheasmör och aminosyror.


En grym produkt som gör sitt jobb, utan att det blir så där stelt! Det är egentligen det som skiljer det flytande vaxet från den här. Att den ger ett mjukare och naturligare resultat vilket gör att  den kan behöva återappliceras efter ett par timmar ibland. Vill även slå ett extra slag för deras torrschampo som är riktigt bra.

Pris | Tämja hittar du bla på Lyko för 199 kr

xSleep time t
3# Rouge Volupté Shine Lipstick | Yves Saint Laurent

Med en av dom senaste vårtrenderna i åtanken, vill jag återigen hylla ett av mina absoluta favoritläppstift Rouge Volupté Shine som ger både den där balm-känslan på läpparna likväl som den ger shine och lyster. Dessutom har dom en svag peachdoft som jag fullkomligt är besatt i. Nu har YSL släppt 6 nya färger till våren och den nya nyansen i nude (150) kunde man redan innan lanseringen förstå skulle bli slutsåld på en sekund (hann inte köpa den). Jag har däremot hunnit lägga vantarna på 3 av dom andra lite mer färgglada nyanserna som jag tänkt att bära i vår. Vad skulle jag göra utan dessa fantastiska läppstift i mina ägor? 

rouge volupt shine
På bilden ovan bär jag nyans nr 154 och på den andra bilden längst upp i inlägget bär jag nr 151

Pris | Rouge Volupté shine nyheterna hittar du för 400 kr på  >>Lyko<<


Hoppas du hittar en favorit bland produkterna! Kram Lina