Juni har passerat, och jag har upptäckt nya fantastiska skönhetsprodukter som verkligen förtjänar uppmärksamhet. I detta inlägg delar jag med mig av tre favoriter: en lyxig, prisvärd tvål med underbar doft, en fantastisk touch-up-produkt för oljig hud och färgglada kajalpennor som jag älskar! Välkommen!

1. Shiseido, Oil-Control Blotting Paper (reklamlänk parfym.se)  | 3. Epic wear liner stick (reklamlänk lyko) | 2. TGC113 Violet Soap (reklamlänk youtime) 

 


Ikväll kommer du kunna höra mig prata live om Månadens favoriter på min instagram @makeupbylina i story. Kvällens sminklook kommer du också kunna lära dig i en steg-för-steg reel som släpps samtidigt. Alla sminkprodukter som jag använt i looken hittar du längst ner i inlägget.

 


MÅNADENS FAVORITER JUNI 2024 ÄR …

 

Hickaps Classic Eye Set, de bästa sminkborstarna till ögon om du frågar mig!

1# Oil-Control Blotting Paper | SHISEIDO

Först ut kommer sommarens bästa tips för dig som lätt blir blank i tzonen! Shiseidos Oil-Control Blotting Paper är en av mina mest använda touch-up produkter i frilansväskan och är verkligen en räddare i nöden för alla med oljig hud under varma dagar. De är snabba, skonsamma och effektiva!

Hur använder du blottingpapers?
I förpackningen ligger tunna, fjäderlätta pappren med absorberande effekt som tar bort överflödig olja i huden. Ett par dutt eller svep över dina oljiga områdena i ansiktet och all glans är borta utan att förstöra din makeup. Du kommer bli förvånad över hur snabbt och effektivt det går och det bästa är att du slipper puderkänslan. Huden känns liksom bara fräsch och matt på sekunder.

Linas kommentar:
Jag har testat en hel del blotting papers på marknaden men jag återkommer alltid till Shiseidos. De levererar verkligen vad de lovar och är perfekta att ha i väskan under sommaren. Grym investering för dig som lätt blir blank och vill behålla sin hud matt och fräsch.


Pris | Shiseido, Oil-control blotting paper
kostar 249 kr 360 kr /100 st blad (reklamlänk parfym.se)

2# Epic Wear liner stick | NYX Professional makeup

Epic Wear liner stick är ett par kraftigt pigmenterade eyelinerpennor som jag använt regelbundet sedan de släpptes 2021. Det är några av mina mest rekommenderade kajalpennor eftersom de är så otroligt hållbara, smetar inte ut och sitter där de ska i upp till 24 timmar.

Varför blev Epic eyeliner stick en Månadens favorit … Igen?
Jag har missbrukat de här eyelinerpennorna. De är både tåliga, kreativa och inspirerande i färgerna och har fått mig att utmana mig själv lite mer i mina vardagliga sminkningar. Den är dessutom mångsidig då du antingen kan låta eyelinern glida längs med franslinjen som en eyeliner/fransmarkering eller så kan du använda den i vattenlinjen. Se bara till att alltid vässa spetsen med en bra pennvässare så att du alltid får det bästa möjliga resultat med dem!

Hur många nyanser?
Pennan finns i 24 olika nyanser, i både matt och metallisk finish och är superfina att kombinera med varandra! Vill du spana in alla nyanserna så har jag >>swatchat dem här<<.

Här har du ett par fina färgkombinationer som jag brukar sminka med:

Deepest Brown *Min vardagsfavorit*+ Gold Plated *Ursnygg till bruna/blå ögon*
All Time Olive *Fantastisk till bruna och gröna ögon* + Gold Plated *Ursnygg till bruna/blå ögon*
Gunmetal Gaze *Ett läckert alternativ till svart, ursnygg på blå ögon + Chill Blue
Fierce Purple *Ursnygg till både bruna/gröna ögon* + Graphic Purple

Pris | 129 kr >>Du hittar kajalpennorna här<<

3# TGC113 Violet Soap | TANGENT GC 

Nu kommer en sådan där WOW-produkt igen som lyckats få mig på fall! Denna gång är det en sann pärla i badrummet, en handtvål från märket Tangent som är kända för sina eleganta, minimalistiska förpackning med magiska dofter!

Fantastisk sommarpresent som imponerar
Vi säljer de här tvålarna på jobbet och har satt in doften Violett (!!) i personalrummet. Herrejesus! Både känslan, när tvålen löddrar lätt och ger en krämig skum, OCH doften när den rengör huden är en upplevelse. Doften Oud är också en favorit! Det är dessutom en perfekt present att ge bort i sommar när man är på resande fot – en stilfull och praktisk gåva som alla kan uppskatta. Men, se till att unna dig den själv först! 🙂

Ett plus i kanten är att tvålen är väldigt clean – tillverkad av naturliga och ekologiska ingredienser, fri från syntetiska kemikalier och konserveringsmedel.

En tvål som både är lyxig och hållbar, en solklar favorit den här månaden!


Pris | TGC113 Violet Soap 
kostar 295 kr  (reklamlänk Youtime) Just nu erbjudande köp en valfri tvål få handbalsam Yuzu på köpet!

 

Blev du sugen på att testa någon av produkterna? /Lina

 Produkter använda i sminklooken:

Bas:
Sweed, Glass Skin Foundation Nyans 5+7
(reklamlänk lyko)
Priori, Mineral Foundation Nyans Medium Beige (reklamlänk lyko)

Ögon:
Urban Decay Original Eyeshadow Primer Potion
(reklamlänk lyko)
Clinique, All About Shadow 8 Pan Best of Pink Honey (reklamlänk lyko)
Nyx, Epic Wear Liner Sticks Nyans Fierce Purple/Graphic purple och All time olive/Gold Plated (reklamlänk lyko)
Sweed, Cloud Mascara Dark Brown (reklamlänk lyko)

Ögonbryn:
Anastasia Beverly Hills Brow wiz
Nyans Taupe (reklamlänk lyko)
bareMinerals Strength & Length Brow Nyans Gel Coffee
(reklamlänk lyko)

Läppar:
Max factor, Lip Glaze 050 Guava Flair
(reklamlänk lyko)

Nagellack:
Essie, Nail Polish 470 Sizzling Hot
(reklamlänk lyko)

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar