INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, YOUTIME & HICKAP

Dags att tacka maj-månad för en mängd nya skönhetsprodukter som jag har testat, använt och älskat. Tre av favoriterna ska få stå i rampljuset, och de kommer garanterat att ge din sminkrutin en uppfriskande touch inför sommaren. Häng med när jag presenterar mina toppval för månaden!


1. Hickap Classic eye set rabattkod längre ner (reklamlänk hickap) | 2. Gun Ana Face Cream SPF 50 (reklamlänk youtime) | 3. Shimmering Mineral Bronzer  (reklamlänk lyko) 

somrig makeup naturlig
Ikväll kommer du kunna höra mig prata live om Månadens favoriter på min instagram @makeupbylina i story. Kvällens sminklook kommer du också kunna lära dig i en steg-för-steg reel som släpps samtidigt. Alla sminkprodukter som jag använt i looken hittar du längst ner i inlägget.


MÅNADENS FAVORITER MAJ 2024 ÄR …

Gun ana solskydd ansikte
1# Face cream SPF 50 | Gun ana

Nu ska ni få världens tips om ett väldigt cleant märke som erbjuder ett solskydd med silkeslen formula som stärker och återfuktar huden. Redan från första användning skrek min kropp WOW och nu efter en tids användning kan jag bara hylla den till skyarna.

Varför den sticker ut från en klassisk SPF-kräm?
Den här ansiktskrämen med SPF 50 innehåller närande oljor från havre, vetegroddar och nypon som ger huden antioxidanter och fettsyror (omega 3, 6 & 9) men utöver det innehåller den också ett hyaluronsyrakomplex som hjälper till att ge huden fyllighet och återfuktning under hela dagen. Doften är otrolig! Doften av gurka och mint som svalkar är en topp kombination som gör appliceringen till en fröjd och därför blir den här produkten av årets bästa upptäckter hittills

Fördelar:

  • Utvecklad och producerad i Sverige
  • Naturligt vattenresistent
  • Fylld med antioxidanter
  • Täpper inte till porer
  • Fri från silikon och mikroplast

Fler godingar i sortimentet
Missa inte att titta på deras hela sortiment. Kroppsmisterna är ljuvliga de också och sen har du deras UV-Stick som är helt underbart! Den får du inte heller missa.

Pris | Gun Ana Face Cream SPF 50 kostar 360 kr 50 ml (reklamlänk Youtime). Tips! Missa inte Youtimes erbjudande: Du får Uv-sticket på köpet vid köp av 2 produkter från Gun Ana!

Hickaps Classic Eye Set, de bästa sminkborstarna till ögon om du frågar mig!

2# CLASSIC EYE SET | HICKAP

Penslar är verkligen avgörande för att förenkla din ögonmakeup-rutin, och om du ännu inte har investerat i bra makeupverktyg kan Hickaps Classic Eye Set vara en av de bästa investeringarna du kommer göra i sminkväskan – till ett bra pris dessutom (rabattkod utlovas). Låt mig berätta varför!

Varför Hickaps Classic Eye Set en favorit

  • Mjuka och skonsamma strån – Kvalitén på de här borstarna är imponerande i förhållande till priset! Borstarna är gjorda av syntetiska strån som är ultramjuka, en viktig del med tanke på hur känsliga vi är runt ögonområdet. Dessutom fångar borstarna upp precis rätt mängd produkt!
  • Professionellt resultat – Som professionell makeupartist använder jag det som hjälper mig att leverera bäst resultat, det är inte alltid prisklassen som styr, vilket jag tycker Hickaps borstar verkligen lever upp till.
  • Mångsidighet och Funktionalitet – Setet har exakt de penslarna du behöver för att kunna variera, utforska och förbättra din sminkteknik! Det är ett grymt baskit som kan användas för både puder- och krämprodukter, vilket gör det extremt mångsidigt.
  • Mycket för pengarna – 5 penslar för 349 kr, bara det är ett kap men du får så mycket mer för pengarna. Du kommer utvecklas i din sminkning, tycka det är roligare att sminka och få ett bättre resultat!

 

Så här använder du penslarna i Hickaps Classic Eye Set :

120 Short Shading
En platt men något fluffig borste som du applicerar grunden av ögonskuggan på ögonlocket med. Fungerar även för att blanda, skugga och intensifiera skugga i globlinjen.

118 Detailed Crease
Med denna borste tonar du ut färger med samt för att skapa djup i ögat. Perfekt när du vill ha det mörkare och mer intensivt i tex globlinjen eller yttre ögonvrån.

117 Angled Eyebrow
En snedställd borste behöver vi alla! Den är fantastisk för att definiera och forma brynen eller för att markera fransraden. Blöter du borsten får du ännu skarpare definition.

116 Intense Shade
En tät platt borste som du antingen kan fördela skugga jämnt över ögonlocket med, använda till krämögonskuggor eller tom till din concealer.

113 Eye Blending Brush

En borste med mjuka lite längre strån som gör det enkelt att blanda ut ögonskugga jämnt på locket med. Perfekt för globlinje, contouring och områden som kräver en mjukare finish.

 

Pris | Hickap Classic eye set kostar 349 kr (reklamlänk hickap) Med rabattkoden: LinaEkh15 får du 15% på kitet! (Giltig tom 16/6.)

 

Läs mitt tidigare inlägg: Pensel Guide: Så rengör du dina sminkborstar bäst

 

3# Shimmering Mineral Bronzer  | IDUN

Sist ut vill jag lyfta fram en av mina absoluta favoritbronzers i budgetkategorin – IDUN Minerals Shimmering Mineral Bronzer, som nu har utökats med två nya nyanser. Äntligen! Denna bronzer är ett måste i sminkväskan för alla som älskar en naturligt solkysst look.

Generellt om Iduns bronzers:
Dessa veganska solpuder är berikade med högrenade mineraler och ger både glöd och en perfekt contouring-effekt med ett par lätta svep. De har en pigmenterad formula, är parfymfria och är dermatologiskt testad så de ska passa alla hudtyper, även de mest känsliga.

Finish?
Två av Iduns bronzers ger en naturlig, solkysst look med ett subtilt skimmer. De andra två är något mattare i formulan.

Den nya färgen jag vill lyfta fram 

En nyans som verkligen förtjänar extra uppmärksamhet är nyheten Skymning som har en sjukt vacker, kall/neutral ton med ett subtilt skimmer som ger huden en naturligt glödande finish utan att bli varken för kall eller för varm. Skymning är perfekt för att framhäva kindbenen och ge ansiktet en mjuk konturering och är också idealisk för att användas som ögonskugga! Den nya färgen kompletterar verkligen det som saknats!

Bild lånad av Idun minerals

Nyanserna:

Sommardröm, en varm matt nyans
Midnattssol, en kall lystergivande nyans (Perfekt om du är ljus och inte får så mycket färg i huden)
Skymning, en matt, kall och djup nyans *Nyhet*
Midsommar, en lystergivande varm, djup nyans *Nyhet*


Pris | Shimmering Mineral Bronzer 
kostar 279 kr 4,6 g (reklamlänk lyko)


Blev du sugen på att testa någon av produkterna? /Lina

 



Produkter använda i sminklooken:

Bas:
Gun Ana Face Cream SPF 50  (reklamlänk youtime)
By terry, Brightening CC Foundation Nyans 4N  Medium Neutral (reklamlänk lyko)
Becca,
Under Eye Brightening Corrector Nyans Medium (reklamlänk lyko)
Nars, Radiant concealer Nyans Custard(reklamlänk lyko)
Priori, Mineral Foundation Nyans Medium Beige (reklamlänk lyko)
IDUN Minerals, Matte Mineral Bronzer Nyans Skymning (reklamlänk lyko)
IDUN Minerals, Mineral Blush Nyans Rönnbär (reklamlänk lyko) Är den slut så spana här

Ögon:
Sensai,
Eye Colour Palette 02 Night Sparkle  (reklamlänk lyko)
Sephora, 12H Colorful – Eyeliner Pencil Nyans Cocoa (reklamlänk sephora)
Sweed, Cloud mascara Nyans dark brown (reklamlänk hudoteket)

Ögonbryn:
Charlotte Tilbury, Brow fix ögonbrynsgel clear (reklamlänk nk)

Läppar:
Hickap, Mirror Glaze Lip Oil Nyans Peach of Mind (reklamlänk hickap)

Nagellack:
Essie, Gel Couture Nail Polish Nyans 549 Woven at heart (reklamlänk lyko)

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar