GLAD MIDSOMMAR!

Känslan av att gå på semester…att ta sommarlov… för det är lite det jag tar just nu. Jag har varit på en Gymnasieskola två dagar i veckan i två år nu där jag undervisat elever på ett stylistprogram

 

 

Det har varit ett super bra komplement till frilansen och jag har lärt mig så mycket under den tiden. Det är trots allt ganska stor skillnad på att undervisa vuxna som betalar för sin utbildning och ungdomar som inte vill något hellre än att börja jobba i stället. Intressant kan jag lova!

 

 

I går var sista arbetsdagen på skolan då jag valt att gå vidare till att satsa helt 100% på mitt eget då tiden inte räcker till längre för båda. Jag kommer sakna eleverna så mycket och jag har så mycket som jag tar med mig från den här tiden. Tack för alla vackra minnen ni har gett mig Stylist 12A, 13A och 14A!

 

 

Så nu blir det ett lite längre sommarlov för mig den här gången…detta ska ska firas! Perfekt då det är midsommar idag…jag och kille valde dock att byta ut ett regnigt midsommar mot en resa till vårt Miami. Så just i denna stund sitter vi och skålar på flyget till Usa!

 

 

 

Känns underbart att få starta semestern! Ha en fantastisk helg så hörs vi som vanligt på måndag! Puss och kram 

 


 

/Happy midsummer, lovlies!! Me & my boyfriend is now on our way to Miami! Feels wonderful to start the vaction like this! If you want to read more about why it feels a little bit extra good to go on the holiday…please press the translation button to the right on my page. Wish you a great weekend with a lot of love! See you on monday again! XO

 

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar