I fredags kom vi fram till Miami!  Jag var här med killen för första gången förra sommaren och blev fullkomligt förälskad. Den här gången har vi lämnat killens sommarställe i Miami och tagit bilen för att ta en vecka i vackra Sanibel en ö som ligger på västra sidan.

Under road tripen i lördags körde vi igenom Everglades där det bokstavligen ligger krokodiler på vägarna! Usch så läskigt. Floden längs vägen vi körde på kryllade av dom. Så NEJ det blev inget raststopp vid sidan av vägen om vi säger så, haha.

Sanibel! Så vackert, lugnt och harmoniskt. En dröm! Strandpromenaden är obeskrivlig då det hoppar delfiner (!) några stenkast ut i vattnet. Obeskrivligt! Här kommer lite bilder från hur jag spenderade helgen.Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar