INLÄGGET ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR IDA WARG BEAUTY OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL IDAWARGBEAUTY.SE

Söker du en snabb busprodukt till ansiktet som ger ett snabbt solkysst resultat utan krångel? Under ett par veckors tid har jag fått äran att “för-testa” Ida Wargs nya brun-utan-sol produkt till ansiktet, Luxurious Face Mousse. Jag vet att dom jobbat hårt för att få till den här formulan och jag kan inget annat än hylla den.

Luxurious Face MousseJag ska erkänna att jag aldrig varit en regelbunden användare av busprodukter (det vet ni som följer mig) men ibland händer det och då måste produkten som jag använder vara riktigt bra annars är det inte värt det. Det här är en produkt jag kan stå bakom för den är både smidig, lättanvänd, naturlig och otroligt mild i doften. Det är ett par egenskaper som jag tycker otroligt viktiga om jag väl använder bus. Dessutom innehåller den hyaluronsyra som återfuktar! Jag är säker på att Ida Warg Beautys megastora brun-utan-sol fanclub kommer älska Luxurious Face mousse.

Ida warg brun utan sol mousseHär har jag applicerat ett jämt lager av Luxurious Face Mousse i hela ansiktet samt över hela dekolletaget!

Tyvärr var jag alldeles för taggad när jag skulle spela in min Steg-för-steg video till instagram så självklart glömde jag förebilden. Besöker du däremot min Instagram @makeupbylina kan du enkelt se hur ljus jag var i videon innan applicering.

Hur använder du Luxurious Face Mousse?

Enkelt! Applicera en liten klick av Luxurious Face mousse på en kabuki-borste och applicera moussen med cirkulerande rörelser på ren och torr hud. Just rörelsen/tekniken är viktig när du använder brun utan sol i mousse-form, därför är kabukiborsten att rekommendera eftersom den har raka och något kortare hår än vanliga penslar. Börja i mitten av ansiktet och jobba dig utåt. Glöm inte att vara noga i hårfästet, så du inte stannar en bit ifrån, och glöm inte halsen! Efter appliceringen utvecklas resultatet till en naturlig solbränna inom loppet av 6h. Vill dock understryka att resultatet förblir naturligt. Speciellt i och med att du på kvällen ev tvättar ansiktet och då kan lite av färgen avlägsna sig, vilket är bra!

Resultatet?
Resultatet ger en otroligt fin finish i ansiktet! Du blir liksom glowig och ser återfuktad ut, det är verkligen något dom lyckats med! Färgen upplevs lite starkare än naturligt precis vid applicering och det är bra för då ser man verkligen vart man applicerat färgen någonstans. När färgen väl är på plats (när du slutat gnugga ut den med borsten) så lugnar den ner sig något och blir naturlig. Vill du ha looken mer ihållande eller kraftigare får man applicera flera dagar i streck. Doften smyger sig så klart på en aning. Dock inte lika kraftigt som det brukar bli med bus-produkter.

brun utan sol mousse ansikteVart du hittar Luxurious Face Mousse från Ida Warg?
Produkten kommer säljas exklusivt på deras egna hemsida från och med 5/12 men redan nu har den förlanserats så man kan “skriva upp sig” för att kamma hem en! Sedan lanseras den hos andra återförsäljare i Januari.

Pris |
Ansiktsmoussen 199 kr / 100 ml (länkar till idawargbeauty.se)
Kabukiborste = 99 kr
Ansiktsmousse + kabukiborste  = Specialpris 229 kr

Hoppas du får möjlighet att testa den! Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar