INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO.SE, IDAWARGBEAUTY.SE

November har svept förbi i raketfart och trots att det hunnit bli mörkare ute har ett par skönhetsprodukter sett till att lysa upp tillvaron här hemma. Tyvärr är det sjukstuga här hemma så tyvärr blir det ingen muntlig instastory denna gång. Så se till att lusläsa nedan för det här är produkter du absolut inte får missa!


1. Luxurious face mousse
(Idawargbeauty.se) | 2. Perfect eye brow lift illusion styling wax  (lyko)| 3.
Euphoria silver satin eyeliner (lyko) | 3. 

Vad innebär Månadens Favoriter? Som Makeupartist och skönhetsbloggare testar jag dagligen nya skönhetsprodukter. Produkter som jag älskar från första stund eller som jag kommer på mig själv med att använda lite extra mycket blir sedan favoriter som jag varje månad delar med mig av till er! De sammanfattas i ett Månadens Favoriter-inlägg här på bloggen och sen ger jag en muntlig genomgång och visar hur de används på min Insta Story. Missar du något inlägg har du dem alltid sparade i mina highlights på Instagram.

Luxurios face mousse Ida Warg beautyBästa sättet att applicera denna brunutansol-mousse är genom att använda en kabukiborste!

1# Luxurios face mousse | Ida Warg beauty

I november har jag fått äran att för-testa en brun utan sol i mousseformat som Ida Warg beauty lanserar nu i December. Det blev en solklar produkt i Månadensfavoriter för den var så otroligt lätt att använda!  Jag har ju tidigare tipsat er om Tanrevel, en bus-produkt i sprayformat. Den är dock mer av en premiumprodukt inom denna kategori som kräver lite mer engagemang vid applicering så Luxurious face mousse, som jag tipsar om idag, är en lite mer vardagsvänlig bus-produkt som jag vet att ni kommer uppskatta otroligt mycket. 

Resultatet?
Resultatet syns direkt och den ger även en otroligt fin finish i ansiktet! Du blir liksom glowig och ser återfuktad ut, det är verkligen något dom lyckats med! Färgen upplevs lite starkare än naturligt precis vid applicering och det är bra för då ser man verkligen vart man applicerat färgen någonstans. När färgen väl är på plats (när du slutat gnugga ut den med borsten) så lugnar den ner sig något och blir naturlig. Vill du ha looken mer ihållande eller kraftigare får man applicera flera dagar i streck. Doften smyger sig så klart på en aning. Dock inte lika kraftigt som det brukar bli med bus-produkter.

Hur du applicerar den på bästa sätt?
Läs mitt tidigare inlägg om produkten eller kika min “steg-för-steg”reel på Instagram.

Pris |
Luxurious face mousse 199 kr / 100 ml (länkar till idawargbeauty.se)
Kabukiborste = 99 kr
Ansiktsmousse + kabukiborste  = Specialpris 229 kr


2# Perfect eye brow lift illusion styling wax | Depend

I Månadens favoriter Jan 2021 tipsade jag om den helt nylanserade brynvaxen från Anastasia beverly hills som skulle komma att få en revolutionerande roll bland ögonbrynsprodukter. Idag två år senare har flera varumärken gjort sina egna versioner av produkten och en som till och med vågat sig på att trolla fram en färgad vax på vår svenska marknad är Depend. 

Vad är det för något?
Perfect eye brow lift illusion styling wax är alltså en vax som kommer i antingen en transparent eller färgad formula. Den är optimal för dig som vill lyfta ögonbrynen för att se lite piggare ut. Har du haft en bryngel innan så har denna samma funktion MEN det går inte att jämför i hållbarhet och stadga. Det sitter hela dagen!

Finns i färgerna:
Transparent
Taupe
Soft brown
Medium brown
Dark brown

Varför bör du skaffa den till sminkväskan?
För det första. Har du aldrig testat en vax innan, gör det! Det blir en sådan skillnad i vardagslooken eftersom det verkligen lyfter hela blicken. Den färgade vaxen visade sig dessutom vara en riktig guldprodukt för att snabbt få lite färg på brynen. Du får alltså ett lyft och lite extra färg på brynen i en och samma produkt.

Produkten är både bra och prisvärd! Varma rekommendationer!

Pris | Perfect eye brow lift illusion styling wax kostar 169 kr och hittas just nu >>på lyko<<


3# Euphoria silver satin eyeliner | Sweedbeauty

En annan produkt som lyst upp novembermörkret med sin skimrande metalliska finish är Sweed’s senaste nyhet Euphoria Silver satin eyeliner. Jag älskar enkla produkter som kan förändra en hel look och det här är precis en sådan produkt! Detta är en gel-baserad eyeliner i pennformat som har en ultra krämig och lyxig formula som ger ifrån sig en intensiv färg i ett svep. Den är dessutom vattenfast och är riktigt lätt att jobba med! 
Hur och vart du ska använda den?
Det bästa med smink är att det kan användas hur som helst såklart men jag tänker att just den här pennan är extra snygg att lägga ganska cleant precis bakom franskanten, helt ensam tillsammans med mascara (supersnyggt på dig som har mörka drag)! Är du väldigt ljus som jag kan det vara snyggt att lägga en mörkare kajal närmast franskanten först och sen komplettera med denna ovanpå. Den är också superfin att använda i ögonvrån alternativt “sudda ut” över hela locket som en basskugga! En smart produkt att ha i väskan nu när det är aw’s, julmingel och andra festligheter titt som tätt. 

Pris | Euphoria silver satin eyeliner kostar 225 kr och hittas >>på lyko<<


Hoppas någon av dom blir din favorit! /Kram Lina
 
Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar