Uncategorized

THIS VACATION WILL CHANGE ME…

Ja, det tar ett par dagar att lugna ner sig ordentligt på semestern. Självklart kan man bli lugn och harmonisk utav att resa värld och rike runt också men…ingenting är som att komma hem till sina rötter.

Har spenderat 10 fantastiska dagar i Småland! Jag har varit på familjens landställe både på Öland och i Figeholm ochvarit runt min familj. Här hämtar jag verkligen kraft till hösten… 

…men det har varit annorlunda den här semestern. Det har varit känslosamma dagar då de har skillt sig lite från tidigare år. Jag har tyvärr blivit påmind om att livet är skört och i kontrast har jag även fått följa de första dagarna i en ny liten människas liv, vilket har varit fantastiskt. 

Det har fått mig att fundera mycket på vad som är viktigt. Alla har vi nog sånna stunder i livet, speciellt efter att vi fått tillfället att vara i lugna miljöer med sig själv. Komma i kapp liksom.

Nu börjar rutinerna hemma i Stockholm igen. Som jag längtat ändå! Jag är så taggad inför hösten och ska använda all min kraft till att skapa mera roligt… 

..och när det blir riktigt stressigt då kommer jag att blunda och ta mig tillbaka till då jag satt och fiskade vid bryggan. Sedan ska jag andas in den färska havslukten som doftar så där som man minns från när man växte upp. Det kommer få mig att bli harmonisk igen.

Ta vara på varandra…nu kör vi!

 

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU