INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, KICKS & YOUTIME

Mars har passerat och det är dags att upptäcka vilka produkter som har blivit mina favoriter den här månaden. Vad sägs om lite ny textur och glow på huden, en pensel som uppgraderar din sminkteknik eller en prisvärd ögonskuggspalett? Vilken blir din favorit?

1. 7% Niacinamide Re-Texturising Toner  (reklamlänk kicks) 2. Blending Brush 217 (reklamlänk kicks)  | 3.  Morphe’s paletter   (reklamlänk kicks) 
Ikväll kommer Månadens look finns i en steg-för-steg video på min instagram @makeupbylina

Produkter använda i looken:

Bas:
Rose inc, Softlight Skin-Smoothing Liquid Foundation Nyans 10N (reklamlänk youtime)
Nars, Radiant Creamy Concealer Nyans custard (reklamlänk lyko)
Nars Laguna Bronzing Cream Nyans 02 (reklamlänk lyko)
Rose inc, Blush Divine Radiant Lip & Cheek Color Nyans Heliotrope (reklamlänk youtime)
Bareminerals 16hr Skin-Perfecting Powder Foundation Nyans Light 22 Neutral (reklamlänk lyko)

Ögon:
Morphe, 35U Gilded Desert Artistry Palette
(reklamlänk kicks)
Laura Mercier Caviar Tightline Eyeliner Nyans Dark Plum (reklamlänk lyko)
IDUN Minerals Mascara Vatn Volume 38°C Nyans Brown (reklamlänk lyko)

Ögonbryn:
Benefit, Precisely, My Brow Detailer – Eyebrow Pencil Nyans 3.5
(reklamlänk kicks) 
Benefit, Precisely My Brow Sculpting Wax
Nyans 3 (reklamlänk kicks) 

Läppar:
Rose inc, Satin Lip Color Rich Refillable Lipstick
Nyans Demure (reklamlänk youtime)

 

7% Niacinamide Re-Texturising Toner BeautyAct

1# 7% Niacinamide Re-Texturising Toner | BeautyAct

Ett av mina absolut bästa tips varje vår är att ta sig tid till att vårstäda huden ordentligt och på så sätt få fram den friska, mjuka huden i ansiktet. Det är verkligen ett måste för att få fram lystern på sikt MEN jag har ett ess i rockärmen som jag använder på mina kunder när jag vill ha en snabb genväg till bra textur. Beautyact’s 7% Niacinamide Re-Texturising Toner! Andra gången jag lyfter den pga så fantastiskt bra.

Varför det är ett av mina bästa skönhetskap i necessären?
Jo, för med hjälp av det här ansiktsvattnet, som har en lite mjölkig konsistens, lämnas huden med en otroligt mjuk textur tillsammans med en lätt glow på huden! Med hjälp av ingredienserna reducerar du porstorlek och jämnar ut hudens textur och hudton vilket ger en superfin grund under sminket. Dessutom är jag ett superfan av ingrediensen Cica, som lugnar, eftersom jag själv är känslig och har lätt till att bli irriterad i huden.

Aktiva ingredienser?
Niacinamide(vitamin B3) – minimerar förstorade porer synbart, förbättrar ojämn hudton/dämpar linjer.
Centella Asiatica (Cica) – ett antioxidativt extrakt och aminosyror som lugnar och dämpar irriterad hud.
Bisabolol – en av de mest kända aktiverna för att lugna/balansera oljig hud. Förbättrar hudtextur och ton.
Allantoin – en effektivt lugnande och mjukgörande ingrediens.

7% Niacinamide Re-Texturising Toner

Vart appliceras den i din hudvårdsrutin?
Ansiktsvattnet appliceras efter din rengöring men innan ditt serum eller fuktkräm med hjälp av en bomullspad eller så klappar du in den i huden. På så sätt rensas och framhävs hudens naturliga lyster.

Till vem?
Fungerar på alla hudtyper men ej lämplig för en ung hud eller icke aknebenägen tonårshud, eftersom produkten innehåller aktiva ingrediensen niacinamid.

Pris | 7% Niacinamide Re-Texturising Toner kostar 199 kr/150 ml (reklamlänk kicks)

 

Blending Brush 217 MAC Cosmetics

2# 217 Synthetic Blending Brush | MAC Cosmetics

Sist men inte minst vill jag lyfta fram en av mina viktigaste och absolut mest använda ögonskuggspenslar – Synthetic Blending Brush 217 från Mac. Äger du inte den här typen av pensel så kan jag lova att din makeupteknik kommer att förfinas markant efter att du börjat använda den!

Varför är en blending brush bra att använda  
Om du inte redan har en bra blending brush hemma, så rekommenderar jag starkt den här penseln från MAC. Det är en av mina absoluta favoritpenslar och det är den jag väljer att använda när jag vill skapa mjuka övergångar mellan olika ögonskuggor, minska hårda kanter eller för att skapa mer djup och dimension. Idag skulle skulle säga att en blending brush är en självklarhet när man pratar ögonsmink och det finns så många olika varianter. Det är dock långt ifrån alla som har bra hår och form i kombination.

Blending Brush 217 har en perfekt oval form, är tätt packat med hår men är ändå supermjuk i borsthåren längst fram vilket gör att du kan blanda ögonskuggor på ett sätt som är svårt att uppnå med fingrar eller andra borstar. Dessutom är jag långt ifrån ensam med att älska den. Den har superfina recensioner och är nästan alltid slut! MEN VIKTIGT ATT VETA …

Från äkta hår till syntetiskt
Den här storsäljaren har tidigare kommit i äkta hår och det är främst därifrån recensionerna kommer ifrån. Ganska nyligen har de bytt ut den till 100% syntetiska hår. En liten skillnad är det alltid men jag tycker att det bara är bra eftersom den gifter sig ännu bättre med alla krämprodukter som jag använder nu. Har du inte testat den tidigare kommer du inte märka en så stor skillnad men bör i alla fall nämnas.

Varma rekommendationer om du inte har en bra utsuddningspensel där hemma. Den kommer förbättra ditt makeupresultat markant om du hittills haft svårt att få ögonskuggan snyggt utsuddad!

Pris | Blending Brush 217 kostar 260 kr (reklamlänk kicks)

 

35U Gilded Desert Artistry Palette MORPHE35U Gilded Desert Artistry Palette är den palette jag använt i dagens look!

3# 35U Gilded Desert Artistry Palette | MORPHE

Sist ut vill jag lyfta Morphes ögonskuggspaletter till dig som vill variera din sminklook. Det är få märken som har förmågan att erbjuda så många nyanser, med så hög kvalitet till ett så pass överkomligt pris!

Varför du kommer uppskatta Morphes ögonpaletter hemma?
För det första älskar jag att de har ett så stort utbud av paletter – det finns något för alla. Och har du dessutom stenkoll på vilka nyanser som lyfter dig bäst (kanske har du gjort en färganalys?) är det väldigt enkelt att hitta en palett som kommer falla dig i smaken. Paletterna innehåller allt från mjuka neutrala nyanser till starkare färger, vilket gör det enkelt att skapa olika looker utan att behöva bygga upp en stor samling av individuella skuggor. Stort plus!

morphe ögonskuggspalett

För det andra är Morphe-ögonskuggorna pigmentrika, lättapplicerade och har en fantastisk hållbarhet. Jag kan skapa både subtila vardagslooker och glamorösa kvällslooker med samma palett, och skuggorna håller sig vackra hela dagen eller kvällen.

Det är något SÅ tillfredsställande med att kunna utforska olika färger och stilar med en enda produkt och Morphe ögonskuggspaletter är verkligen prisvärda och passar perfekt för både makeupproffs och nybörjare. Du kommer inte bli besviken!

Pris | Här hittar du alla morphe’s paletter  Priser från 173 -450 kr (reklamlänk kicks)

Är det någon av produkterna som du blir sugen på att testa? Dela gärna i kommentarerna! Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar