Ögonmakeup & Looker

‘DUSTY CONCRETE’


Betong färgat

Idag är jag iväg på tidig inspelning igen av #MomEnough som jag skrev lite om i går eftermiddag. Ska bli spännande att se vilka gäster det blir i detta avsnitt. Tills dess att jag får veta det så bjuder jag på lite “betongfärgat smink” 🙂 Ögonskuggan är faktiskt sprillans ny, heter Multi och tillhör en utav Make Up Store’s nya kollektioner. Berättar mer om dom i eftermiddag! Ha en bra dag, hörrni!

/Today I’m soon on my way to do an early shoot for the new talkshow #MomEnough I wrote about yesterday. It will be interesting to see which guests that will visit this episode. Until I get to know that I will treat you guys with some “concrete colored makeup” 🙂 This eye shadow is actually brand new, called Multi and it belongs to one of Make Up Store’s new collections. I will tell you more about them this afternoon! Have a good day now, hugs!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

 

Bas / Base
Nude Cushion Foundation 12 Sand Isadora 
Girl from Ipanema powder Colorescience

Ögon / Eyes
Primer Original Potion Urbandecay
Eyeshadow Multi & Eye pencil Black Make Up Store
Eyeshadow Licorice & Butter Pecan from the Semi-sweet Chocolate bar Too faced

Fransar / Eye lashes 
Single lashes Ardell
Flashing Volume Isadora

Bryn / Eye Brows
Brow wiz Chocolate & Duo shadow Dark Brown Anastasia Beverly Hills

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU