I april månad korades alla vinnarna i Swedish beauty awards 2018 [Läs mer här] och bland vinnarna fanns den här lilla smidiga produkten. Ibuki Smart Filtering smoother från Shiseido kammade hem titeln: Årets Ansiktsvård i 200-400kr klassen och då jag inte hade hunnit testa den då, kliade det rejält i recensions-fingrarna kan jag lova.

Ibuki Smart Filtering smoother | Shiseido 

“En omvälvande formel som fungerar som ett filter genom att minska uppkomsten av porer och lämnar huden med en fräsch, slät och matt look.Elegant och kompakt, och får lätt plats i fickan, vilket ger dig möjlighet att vara selfieredo var du än är.”

Vad är det för något?
Ett tunt serum/primer som ger en matt filterkänsla som hjälper dig trolla bort ojämnheter under sminket.

Ibuki Smart Filtering smoother | Shiseido 
”…det här är verkligen ett toppentips på en bra primer för dig som har svårt att få sminket att sitta och som lätt blir blank under dagen!

Ibuki Smart Filtering smoother Shiseido 

Hur ska du använda den?
Applicera tunt i hela ansiktet en stund efter din fuktkräm eller applicera den på områden där du vet med dig att du blir blank eller har ojämn hud.
Texturen är superlätt och känns som ett serum först och har en något pulverformad finish. Man ska kunna använda den både under eller över smink men jag älskar att använda den under foundation på både mig själv och mina kunder. Har man akneärr och lite större porer har den fungerat som en dröm!
primer shiseido
Vad tyckte jag?
Applåder! Jag har verkligen en förkärlek till produkt som verkligen gör vad den är annonserad till att göra. Den ger en jättetunn fin yta som i stort sätt “blurrar” huden till en slät och nedmattad yta UTAN att den torkar ut huden. Vad mer kan man begära under sminket? Det här är verkligen ett toppentips på en bra primer för dig som har svårt att få sminket att sitta och som lätt blir blank under dagen! Ett bra kap helt enkelt!

Pris | 250 kr /20ml Klicka hem den >>här<<!

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar