ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR BONTI OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL BONTI.SE

I helgen gick vi under 100 dagars strecket vilket innebär att det är mindre än 97 dagar kvar tills vi får möta vår bebis. Ah!! Tiden går så fort och det slog oss nu att det nog är hög tid att börja införskaffa oss dem nödvändigaste prylarna till den första tiden tillsammans med räkan.


En sida som jag återkommit till flera gånger i mitt letande av bebisprylar har varit Bonti.se. Hemsidan är snygg, enkel och tydlig vilket är ett jätteplus när man under googlingen möts av en djungel med prylar och barntips. Dessutom har dem i stort sätt allt och blandar varumärken friskt så det är inte helt svårt att gå bananas i deras varukorg.

Spanat en hel del på Liewood’s babynests och beställde deras friendship sandy mix variant!

Då jag har hittat så mycket fint på hemsidan har jag valt att teama ihop mig lite mer långsiktigt med Bonti för att ni ska kunna följa med på vad vi hittills hittat och kommer hitta för saker till vår första tid med barn.

Först ut ska jag tipsa er om Liewood, ett nordiskt designföretag baserat i Köpenhamn som jag förälskat mig i! Därifrån beställde jag tex ett babynest, vilket va ett av mina första inköp till bebisen.


Jag såg att Liewood har en kampanj just nu på 20% (slutdatum 19/9) vilket inspirerade mig till inlägget (beställde nämligen en skötbädd därifrån också nu). De har jättefina mat- och drycktillbehör, snuttisar och leksaker också, främst för mindre barn.

1. Liewood Paula Sugnapp 3-Pack | 189 kr 151 kr
2. Liewood gro babynest friendship sandy mix | 1199 kr 959 kr
3. Liewood agnete snuttefilt dog sandy | 219 kr 175 kr
4. Liewood paul servis cat rose blush | 359 kr 287 kr

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar