INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO

Frans har hunnit bli 1,5+ och sedan jag skrev sist i barnkategorin har vi hunnit testa igenom en hel del barnprodukter här hemma. Bland dem har jag hittat ett par numera välbeprövade favoriter som köpts om och om igen och som vi både gillar och rekommenderar!

Jag tror egentligen inte att det finns några produkter som är “bäst till barn”. Här gäller det verkligen att testa sig fram och upptäcka vad som passar ens egna lilla individ där hemma. För tro mig, jag har beställt mycket som jag inte gillat! De här produkterna ovan har jag hittat längs med vägen med Frans och jag har som sagt köpt om dem flera gånger för att de gillas lite extra!

1. Alfons Jättestora Duschtvål & Schampo | 69 kr 500 ml (reklamlänk lyko)
Alfons är en succé här hemma då han känns igen både från böcker och film. En allt-i-ett-tvål som inte svider i ögonen, skapar lödder i bad och doftar gott!
2. Alfons Himmelska handtvål | 49 kr 250 ml (reklamlänk lyko)
Handtvålen som doftar sött, har varit en tokuppskattad produkt när vi lärt Frans att tvätta händerna. Fin förpackning dessutom!
3. Estelle & Thild BioCare Baby Body Lotion | 129 kr 150 ml (reklamlänk lyko)
Efter dusch och bad har jag smörjt in med Estelle & Thilds mjuka lotion. Den är väldigt lätt i formulan och sjunker snabbt in.
4. La Roche-Posay Anthelios Kids Spray SPF50+ | 315 kr 200 ml (reklamlänk lyko)
Sommarens solskyddsfavorit i sprayform som går supersnabbt att applicera på en liten sprallig knodd. Jag har dessutom använt den tillsammans med en kabukiborste vi applicering, då går det extra snabbt!
5. La Roche-Posay Lipikar Baume AP+M Carton | 275 kr 200 ml
En av de allra bästa produkter jag hittat och som jag använt sedan Frans var bebis! Särskilt bra för lite torrare hud, för fläckar och eksem. Älskar denna! Finns i olika tjocklekar dessutom.
6. Water wipes, Biodegradable BabyWipes | 329 kr storpack 540 st (reklamlänk lyko)
De här milda våtservetterna är bestående av 99,9% vatten och de är så bra! De är i stort sätt alltid slut så så fort jag ser att de kommit in köper jag storpacken. De har har jag använt från start och numera vid 1,5 års ålder varvar jag med icas egna tvättservetter.

Har du några barnprodukter som du gillar lite extra och som du använder flitigt på dina barn? Tipsa gärna i kommentarsfältet! /Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar