ARTIKELN INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL IDAWARGBEAUTY.SE

En av mina mest använda produkter i duschen sedan länge är Ida Warg Beauty Shower mousse. Det är duschkrämer som förvandlas till skum på kroppen och dom är ljuvliga! Nu släpper de 8 nya dofter och jag har testat allihop!

duschkräm skumEtt tips! Investera i minst två på en gång för du kommer älska dom.

Duschkräm i skum- eller mousseformat är inget nytt men Ida Wargs varianter har blivit megapoppis på den svenska skönhetsmarknaden och jag älskar dom! Det bästa med dom är att de känns så otroligt lyxiga även om de ligger under 100-lappen och det är ju precis sådana produkter man uppskattar.

Dessutom doftar dom himmelskt (även en långtid efter duschen) och gelén, som omedelbart omvandlas till ett vårdande skum vid kontakt med vatten, är så mjuk och behaglig! Dessutom är dom dryga, 100% veganska och Cruelty-free.

dusch skum

Sedan tidigare finns det 3 shower mousse i sortimentet:
Det är dom som blivit så hyllade och säkerligen anledningen till varför IWB nu släpper massa nyheter i samma produktserie.

  • Hydrating Shower Mousse – Fokuserar på djup återfuktning. Doft av Aloe Vera, Gröna äpplen och Persika.
  • The Intense Nutrition Shower Mousse – Fokuserar mer vårdande och ger extra mjukhet. Doft av Vanilj, Kokos och Jasmin.
  • The Vitalizing Shower Mousse – Fokuserar på att ge glow och klarhet till en trött hud. Har en exotisk doft av Ananas och persika i kombination av Mandel och Vanilj.

De 8 ny duschmousserna kommer i dofterna:

Håll i er! Dom nya produkterna är lika mjuka, dryga och skummiga som tidigare MEN är snäppet vassare i sina dofter. Dofterna hittar du dock sedan tidigare i IWB’s olika hårserier.

nyhet shower mousse

Pris | Du hittar alla nya Shower Mousse produkterna för 99 kr på >>Idawargbeauty.se<<

 

Mina Favoriter? Utan tvekan Radiant, Feeling Fresh, Summer Melon & Vanilla Fudge!
Vilken doft hade du valt av nyheterna?
/ Kram Lina

Användarens profilbild
Författare

Lina Ekh 37 år – Makeup Artist sedan 18 år tillbaka i skönhetsbranschen. Jag driver MakeupbyLina AB och vänder mig mot både privatpersoner och företag med allt från sminkuppdrag till utbildningar.

Skriv en kommentar