Tagg

Joolz Day+

Browsing
ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR BONTI OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL BONTI.SE
ARTIKELN ÄR ETT BETALT REKLAMSAMARBETE FÖR BONTI OCH INNEHÅLLER ANNONSLÄNKAR TILL BONTI.SE

Nu börjar det bli verkligt! Efter en del förseningar pga covid så är barnvagnen vi valt i samarbete med Bonti äntligen här. Det var inte helt lätt att välja ut vilken barnvagn vi skulle satsa på men till slut föll valet på en Joolz!

barnvagn joolz Day+

Från första början var vi inne på en Bugaboo Fox2 och sen snöade vi in oss på en Thule Sleek men när vi fick nys om holländska märket Joolz kändes den roligare eftersom den hade en smart design! Frågar du mig, som kanske inte haft full koll på barnvagnar, så måste jag säga att jag först föll för designen men när vi sen förstod hur smidig och enkel den var att veckla ihop så kändes den klockren för oss och vår lilla polo som vi kör runt i! 🙂

val av barnvagnI helgen var vi ute och testkörde barnvagnen för första gången. Känns overkligen att vår grabb ligger där i snart! 

Varför jag älskar designen
Joolz Day+ är alltså en duovagn, vilket innebär att den kommer med både ligg- och sittdel. Det är det vanligast att investera i men det som sticker ut med just den här designen från Joolz är att läget på sitt- och liggdel är lite högre än vanligt. Det gillade jag massor när jag jämförde vagnar! Då kommer man liksom lite närmre barnet, vilket också underlättar om man tex sitter vid ett bord. Sen är den SÅ otroligt lättkörd. Framhjulen går både att låsa fast och göras rörliga. Sen har jag förstått att varukorgen, utrymmet under vagnen, är lite rymligare och lättare att komma åt om man jämför med tidigare modeller av Joolz Day. Vi är såååå nöjda!

förvaring under barnvagn

Smarta funktioner
Då vi har Bf i December kommer ju den första tidens promenader vara rätt så mörka. Då är reflexer ett måste och det får man ju oftast köpa till. Day+ vagnen från Joolz hade däremot inbyggda LED-lampor i själva vagnen redan! Hur smart?

Färger
När vi skulle välja färg hade vi 9 (!) alternativ att välja mellan och det var nog det som var tuffast. Jag älskar tex läderdetaljer och min sambo älskar detaljer över lag (haha) så vi stod och valde mellan Georgeous grey, Timeless Taupe och Awesome Anthracite hur länge som helst. Tills slut tog vi Brilliant black för att vi inte kunde bestämma oss.

bra skötväska
Tillbehör
Till vagnen finns det ju sedan massor av produkter man kan lägga till. Vi har tex köpt till deras matchande skötväska, regnskydd och mugghållare bara för att få det mer enhetligt. Däremot har vi ett annat babyskydd till (fick från en vän) som passade utmärkt till joolzen med hjälp av deras bilstolsadaptrar.


Joolz day + barnvagn
Pris
Priset ligger på lite olika beroende på vad du väljer för färg och detaljval men vi valde som sagt deras klassiska modell Brilliant black tillslut som ligger på 12 990 kr. Du hittar vagnen via Bonti.se

______________
Nu ser vi VÄLDIGT mycket fram emot att använda vagnen live med bebis i, så förbered er på att få se mer av Joolzen in action inom kort! 🙂
Kram Lina