Tagg

Julkalender 2022

Browsing
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, NORDICFEEL, KICKS
INLÄGGET INNEHÅLLER REKLAM GENOM ANNONSLÄNKAR TILL LYKO, NORDICFEEL, KICKS

Vilken blir årets bästa julkalender om du får välja? Det är äntligen dags att spana ut en skönhetskalender som ska förgylla varje dag i December. I det här inlägget hittar du en guide med samlade kalendrar från olika smink- och hudvårdsmärken. Välj och vraka mellan årliga favoriter eller nya spännande kalendrar fyllda med överraskningar.

Årets bästa adventskalender är … (bild lånad av rituals.com)

Vill du lägga vantarna på en av årets skönhetskalendrar så gäller det som alltid att handla snabbt. I flera år på rad har flera upplagor tagit slut redan i Oktober, speciellt förra årets julkalendrar! Just därför gör jag en tidig guide som du kan följa i takt med att olika adventskalendrar lanseras. Nedan hittar du dom mest hajpade versionerna 2022. Jag kommer inte avslöja innehållet utan det kan du själv gå in på respektive länk och luska fram. 😉 Glöm inte att klicka på bevaka om de inte hunnit in i lager på så sätt får du meddelande om när dom kommer in!

(Inlägget uppdateras nästan dagligen i takt med varumärkenas releaser, utan inbördes ordning)

The skincare calendar 2022 skincity

1# The skincare calendar 2022 | Skincity

Den omtalade och kanske mest åtråvärda adventskalendern av dom alla måste nog vara, Skincitys  hudvårdskalender! Julkalendern säljer i princip alltid slut inom loppet av några timmar så här gäller det att hålla sig uppdaterad och sitta med fingret redo på klickknappen under lanseringsdagen som du hittar nedan!

Årets version av Skincitys adventskalender spås vara lyxigare än förra året och kommer i en snygg tvåplansbox som innehåller produkterna inslagna i numrerade tygpåsar. Personligen älskar jag boxformatet och designen i år eftersom den känns extra återanvändningsbar-vänlig efter att julen är över. Så exalterad över att få se vad som är inuti!

När lanseras den? 4:e oktober kl. 10:00 (tryck på bevakning!)

Pris | 1699 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 6000 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Skincity.se<<julkalender rituals 2d2# The Ritual of Advent | Rituals

Rituals är något alldeles extra när det kommer till adventskalendrar för dom har tänkt på allt från inslagning till lucköppning. Deras adventskalender är bland det vackraste på marknaden och jag tycker verkligen att dom överträffar sig själva varje år! Här får du fantastiskt innehåll för både kropp, sinne och hem och det är dom här kalendrarna du ska välja om du både vill överaskas och ha en vacker kalender som pryder hemmet.

Version 1: 2D Advent Calendar
Denna version är den enklaste av 3 men skänker en fantastisk julstämning till ditt hem. Kalender bygger du enkelt ihop själv och innehållet består av miniversioner av det bästa från rituals sortiment, där i bland 4 speciella adventsljus (Precious amber bla!!) som du kan öppna varje söndag för att fira advent! Lyx i all sin enkelhet.

Extra plus för att kalendern levereras inslagen i en vacker ask ombunden med ett blått, glänsande band. Otroligt fin!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 775 kr (Innehåller produkter värda 1445 kr) >>Du hittar 2D Advent Calendar på Lyko.se<<

rituals 3D Advent Calendar

Version 2: 3D Advent Calendar 

Här har du en lite mer ståtlig kalender i 3D! som är lite extra allt när det kommer till designen. Vad jag kan läsa mig till är det egentligen ingen större skillnad på innehåll kalendrarna emellan mer än att denna version innehåller produkter värda lite mer.

Även denna kalender kommer vackert inslagen i en guldig ask ombunden med ett, glänsande band. Wow!!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1095 kr (Innehåller produkter värda 1775 kr) >>Du hittar kalendern på rituals.se<<

rituals Premium Advent Calendar 

Version 3: Premium Advent Calendar 

I år kommer Rituals också erbjuda en tredje modell på adventskalender för den vill unna sig lite extra lyx! Adventskalendern innehåller 24 exklusiva gåvor och förutom att det hänger vackra gåvor på granens grenar, ligger det även inslagna paket under granen, bland annat flera produkter i full size storlek.

Kalender kommer vackert inslagen i en guldig ask ombunden med ett, glänsande blått band. Villhöver!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1665 kr (Innehåller produkter värda 2775 kr) >>Du hittar kalendern på rituals.se<<

adventskalender lyko 24 k3# Adventskalender | Lyko

Under de senaste tre åren har Lyko överraskat med extremt bra innehåll i sina kalendrar och har därmed klättrat snabbt upp bland de bästa på julkalendermarknaden. Att välja en julkalender från Lyko har visat sig vara ett bra val om man vill utforska, lära sig mer och överösas med roliga produkter så enligt mig är dom helt klart värda sitt pris! I år lanserar dom inte bara 3 olika julkalendrar i olika prisklasser, utan 4 (!). Allt för att fylla olika kunders behov.

Version 1: 24K Julkalender
Vi börjar med den lyxigaste versionen som innehåller produkter till ett helt galet värde i år! Förra årets premiumkalender sålde slut på mindre en 1 timme så detta är en kalender du ska ha koll på! Boxen kommer med 24 luckor fyllda med premiumprodukter från några av Lykos mest exklusiva märken och frågar du mig så tror jag att årets version kommer toppa den förra! Jag var så nöjd med förra årets kalender så om jag bara skulle satsa på en lite bättre kalender så är det nog den här. Garanterat på min önskelista!

När lanseras den? 3 Oktober kl. 12 (bevaka på länken nedan!)

Pris |
2499 kr (Innehåller produkter värda 10400 kr) >>Du hittar all information om boxen på Lyko.se<<

Me-phoria Julkalender lykoVersion 2: Me-phoria Julkalender

Känns premiumvarianten lite too pricy så kan man hoppa på version 2 som är en unts lite prisvänligare. Även denna innehåller en fin mix av både klassiska skönhetsmärken och nya stjärnskott. En salig mix av mini och större format som kan få dig att upptäcka nya favoriter. Ps. Snygg färg på boxen!!

När lanseras den? 3 Oktober kl. 12

Pris | 1299 kr (Innehåller produkter värda 6200 kr) >>Du hittar all information om boxen på Lyko.se<<

Days of Bea-you-ty Julkalender lyko 2022
Version 3: Days of Bea-you-ty Julkalender (Lykos egna produkter)

Vill man hålla sig under 1000 lappen och inte bryr sig så mycket om att få olika varumärken så har Lyko tagit fram en 3:e version i år innehållandes endast produkter från deras egna märke, By Lyko! Detta är en box som skiljer sig något åt från dom ovan i utseende, för här blir nedräkningen extra påtaglig i form av alla de små innerboxarna också.

När lanseras den? 3 Oktober kl. 12 (bevaka på länken nedan!)

Pris | 799 kr (Innehåller produkter värda 3180 kr) >>Du hittar all information om boxen på Lyko.se<<

Man-datories Julkalender 2022 lyko
Version 4: Man-datories Julkalender (Till mannen)

Den fjärde boxen är framtagen till mannen, pojkvännen, vännen eller till dig själv! Kalendern gjorde succé förra året och sålde slut på studs och inte är det så konstigt med tanke på innehållet. Kalendern är laddad med groomingprodukter: hudvård, skägglycka, hårvård, styling, doft i form av både givna klassiker och hypade stjärnskott. Det här kommer garanterat vara en uppskattad present till den som vill testa och utforska nya märken på herrsidan! Den ska jag nog överaska min sambo med! 🙂

När lanseras den? 3 Oktober kl. 12 (bevaka på länken nedan!)

Pris | 999 kr (Innehåller produkter värda 5100 kr) >>Du hittar all information om boxen på Lyko.se<<

mac adventskalender 2022

4# Bursting with surprises Advent Calendar | Mac

Kan det vara årets tjusigaste adventskalender? Årets kalender från MAC 2022 har en ljuvlig design som definitivt kommer sticka ut i hemmet! “Bursting with surprises” innehåller 16 luckor med fulla storlekar på produkter samt 8 minis. Här hittar du en blandning av ögonskuggor, läppstift, läppglans, Fix Plus Setting Spray och mycket mer men majoriteten av produkterna är just läppar. En perfekt skönhetsadventskalender för dig som älskar bra smink.

När lanseras den? Finns tillgänglig!

Pris | 1995 kr  (Innehåller produkter värda 5045 kr) >>Du hittar mer information om kalendern här på Kicks<<

Terryfic Glow Advent Calendar

5# Terryfic Glow Advent Calendar | By Terry

Update! Lyko hade tyvärr skrivit in fel pris. Det korrekta priset är 2005kr inte 895 kr. Herregud, investera i By Terrys julkalender om priset nu stämmer! By terry är ett av mina absoluta favoritmärken och jag ska själv bevaka och kriga för att köpa hem ett exemplar. För 895 kr är rena rama fyndet för dom här magiska produkterna. Denna lyxiga juladventskalender innehåller 9 smink- och hudvårdsmust-haves i full storlek, 12 resestorlekar och 3 ansikts- och ögonborstar. Med tanke på hur dryga och kvalitativa produkterna är så är resestorlekarna guldvärda att ha i smink- och hudvårdsväskan. Så många grymma produkter att få testa!!

När lanseras den? Inom kort. Finns att bevaka!!

Pris | 2005 kr  (Innehåller produkter värda ? kr) >>Du hittar mer information om kalendern här på Lyko<<

 

Glossybox julkalender 20226# Adventskalender 2022 | Glossybox

Den här ska du ha koll på! För jag tycker verkligen att Glossybox kalender bara blir bättre och bättre för varje år som går. Adventskalendern kommer i ett ursnyggt boxformat som inte bara känns snyggt utan känns rejält. Att den sen innehåller 25 produkter, varav majoriteten är i full-size, samt luxury travel-size är en bonus. Kila in på Glossybox och paxa en box nu!

När lanseras den? Förturslansering för medlemmar 26 september

Pris | 1 299 kr och för prenumeranter 999 kr  (Innehåller produkter värda över 5000 kr) >>Du hittar mer information om kalendern här på Glossybox.se<<

Skincare Advent Calendar 2022 julkalender Kicks
7# Skincare Advent Calendar 2022 | Kicks

Version 1: 
I år har Kicks tagit fram en lyxig skönhetskalender med 24 hudvårdsprodukter med ett urval från Kicks bästsäljande hudvårdsvarumärken.
Frossa bland fuktgivande, exfolierande, lystergivande och klassiska hudvårdsprodukter för både kropp och ansikte! En bra mix måste jag säga.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 1 499 kr  (Innehåller produkter värda över 3381 kr) >>Du hittar kalendern här på Kicks.se<<


Version 2: Makeup Advent Calendar 2022

Version 2 är en mer renodlad makeupkalender, fylld av gnistrande, färgsprakande och klassiska makeupprodukter! Här får du en bra mix av några av de mest sålda och omtyckta produkterna under Kickstaket.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 1 499 kr  (Innehåller produkter värda över 3410 kr) >>Du hittar kalendern här på Kicks.se<<

 

Advent Calendar | Yves Saint Laurent 20228# Advent Calendar | Yves Saint Laurent

Är du ute efter pure lyx? Denna julkalender är en liten dyrgrip men absolut ingen kalender man skulle tacka nej till. Är du ett fan av YSL sedan innan vet du att det kommer innehålla produkter med kvalité. Den innehåller många miniprodukter vilket kan tyckas trist men gillar du att de lyxiga produkterna ska kunna följa med i vardagsväskan utan att ta så mycket plats så är detta kalendern för dig. Jag säger ja tack och älskar innehållet!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 4220 kr (Innehåller produkter värda över 6180 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Kicks.se<<

9# Advent Calendar | Lancôme

Wow! Är det någon som lagt lite extra krut på sin design i år så är det Lancôme. Här har du en vacker öppningsbar box i guld, rosé och silver som speglar varumärket med ett vackert Eiffeltorn i mitten. Innehållet är en salig blandning av minis och full size och är perfekt för dig som vill lära känna detta Franska lyxmärke.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 1929 kr (Innehåller produkter värda över 5283 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Kicks.se<<

julkalender 2022 sephora10# Sephora Favorites Julkalender 2022 | Sephora

Version 1: 
Sephora vet hur man får varje skönhetsjunkie att dreggla. Det här är kalendern som har samlat bästsäljarna från Sephoras utbud i en vacker julbox och här får du en salig mix ska du veta. Det här är en bra kalender för dig som vill bredda kunskapen om internationella storfavoriter som kanske inte alltid är så lätta att få tag i. 24 produkter, en bra blandning av fullsizeprodukter och minis!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 1999 kr (Innehåller produkter värda över 4750 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Sephora.se<<

julkalender sephora 2022Version 2: Wishing you
I år erbjuder även Sephora en egen julkalender innehållandes endast deras egna varumärke Sephora collection. Det här är ett bra val för den som vill ge bort en lite “enklare julkalender” med en liten mix av allt vad skönhetsprodukter kan innefatta.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 549 kr (Innehåller produkter värda över 970 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Sephora.se<<

nyx julkalender 2022

11# 24 Day Holiday Countdown | Nyx Professional makeup

Är du en läpperson och gillar färg så ska du spana in Nyx Professional makeups stjärnspäckade Gimme Super Stars! Bakom luckorna hittar du antingen en ikoniska bästsäljare, nyhet eller limited edition i miniformat eller fullstorlek. Kalendern innehåller en mix av ögon och basprodukter men majoriteten (hälften) av produkterna är till läpparna så är du ingen läpperson ska du välja något annat.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 799 kr (Innehåller produkter värda över ? kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Lyko.se<<

 

 


12# Box of Wishes | The Body Shop

Body Shop är en av dom som surfat på kalendervågen allra längst och även i år överraskar dom men en vacker pop-up konstruktioner som direkt får sinnena att komma i julstämning. Det släpps 3 olika varianter, i 3 olika prisklasser.

Version 1: Box of Wishes Advent Calendar 

I kalendern kan du hitta allt från deras härliga Shower Creams, Body Buttern till olika Sheet Mask. Med varje Box of Wishes hittar du också små fakta om Body shops Community Fair Trade-partner eller en god handling, så att du kan sprida godhet och glädje bland vänner, familj och i samhället (kul idé!).

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 595 kr (Innehåller produkter värde 970 kr) >>Du hittar Body shops julkalender på Bodyshop.se << 

Box of Wonders Big Advent Calendar

Version 2: Box of Wonders Big Advent Calendar

Även version 2 kommer i en fin popup-box som man kan använda till förvaring efter nedräkningen i December. Skillnaden dom emellan är egentligen bara värdet på innehållet vad jag kan se.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 995 kr (Innehåller produkter värde 1775 kr) >>Du hittar Body shops julkalender på Bodyshop.se << 

Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent CalendarVersion 3: Box of Wishes & Wonders Ultimate Advent Calendar

Den lyxigaste versionen är fullproppad med 25 godsaker med favoriter och bästsäljare i full storlek så att du ska kunna skämma bort dig varje dag i December. Här hittar du bla bästsäljare, deras nya moringa schampo och balsam, miniansiktsmasker, svalkande Himalayan Charcoal och uppfriskande British Rose.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 1475 kr (Innehåller produkter värde 2810 kr) >>Du hittar Body shops julkalender på Bodyshop.se << 

Advent Calendar - Georgio Armani

13# Advent Calendar – Georgio Armani

Ett av mina absoluta favorit märken släpper en adventskalender designad märkets röda signaturfärg med Japan-inspirerat textilpapper och varmpressade detaljer i guld. Villhöver! Bakom luckorna hittar du allt från doft till makeup och hudvård. En pricy-kalender men säkerligen värd det om du suktar efter att få lära känna märkets bästa. Innehållet kan du kontrollera på länken nedan.

När lanseras den? Finns tillgänglig inom kort!

Pris | 4810 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över ? kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Lyko.se<<

 

 


14# Advent Calendar – 24 Nordic Beauty Treasures | Lumene

Är man ett fan av nordiska skönhetsprodukter så ska man välja Lumenes årliga julkalender, speciellt om du vill komma igång med hudvården! Även i år består kalendern av 17 hudvårdsprodukter och 7 makeupprodukter som ger en perfekt mix av glow och renlighet. En riktigt mumsig julkalender!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 949 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 2439 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Lumene.se<<

Christmas Calendar Indy Beauty

15# Christmas Calendar | Indy Beauty

Letar du efter en vegansk-kalender med kvalité så kan man alltid lita på Indy Beauty’s produkter. Märket är lika med 100% vegansk hud-och hårvård och grundades av youtube-stjärnan och skönhetsbloggaren Therése Lindgren 2017. Sedan dess har produkterna sålt som smör! Jag har inte så mycket information om årets julkalender från varumärket men jag kan tänka mig att det är samma typ av innehåll som de flesta kalendrar, alltså en salig mix av fullsize och minis.

När lanseras den? Finns tillgänglig inom kort!

Pris | 999 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över ? kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Lyko.se<<

essie julkalender

16# Advent Calendar | Essie

För alla nagelälskare där ute så kan jag meddela att även Essie slår på den stora julkalendertrumman i år. I boxen hittar du såklart 24 favoriter till naglarna, vilket kommer resultera i att du får ett komplett kit med allt från nagelvård, bas- och topplack till vackra nagellack i säsongens vackra färgskala. Ja, tack!

När lanseras den? Finns tillgänglig inom kort!

Pris | 899 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 2026 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Lyko.se<<

17# Adventskalendar | Sniph

Vill du hellre fokusera på doft? Årets adventskalender från Sniph är uppbyggd på 4st lådor fyllda med gosaker som öppnas varje advent. Temat är dom 4 elementen; Jord, Luft, Vatten och Eld! Här hittar du nyheter från Sniph, klassiker och en härlig blandning av andra varumärken med fokus på lifestyle och beauty. Stilren och välfylld box.

När lanseras den? Finns tillgänglig från v.41

Pris | 1695 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 6000 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Sniph.com<<
För dig som hittat hit – Använd rabattkoden ADVENT10 FÖR 10% <3

 

kiehl's advent calendar 2022

18# Advent calendar 2022 | Kiehl’s

Årets julkalender från Kiehl’s kommer i en färgglad och lekfull design fylld med 24 boxar som du drar ut från kalendern. Som alltid innehåller Kiehl’s kalender en salig mix av hudvård, kroppsvård och hårvård. Storlekarna varierar även dom! En grym kalender för den som gillar bra hudvård.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 1245 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 1245 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Kicks.se<<

loreal julkalender
19# Advent calendar 2022 | L’Oréal Paris

L’Oréal Paris släpper en vit kalenderbox med gulddetaljer i år och i den hittar du makeup för fransar, ansikte, läppar och bryn samt lite smått och gott för hud och hår också. 24 härliga luckor att öppna och allt runt 1000-lappen. Because you’re worth it!

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 1199 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 2932 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Lyko.se<<

 

Funhouse 24 Essentials For Face & Body Advent Calendar

20# Funhouse 24 Essentials For Face & Body Advent Calendar | Origin

Vill du hellre ha en touch av spa i din julkalender kan du snegla lite extra på Origins kalender som i år erbjuder en hel del mumsigt för huden. Här får du möjlighet att återfukta huden med olika ansiktsmasker, dofta och njuta av Origins Mega-mushroom serie (älskar deras mist) och testa på deras glow serum.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu!

Pris | 1800 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 2540 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Kicks.se<<

Aurelia julkalender

21# 12 Day Advent Calendar | Aurelia London

Nytt för i år, i alla fall i min årliga kalendersummering, hittar du lyxiga hudvårdsmärket Aurelia! Jag fullkomligt älskar deras probiotiska hudvård och har även deras bad- och kroppsprodukter för barn som jag använder på Frans. I den här kalendern får du testa några av deras dryga favoriter under 12 dagars lucköppning, med en extra speciell gåva den sista dagen. Lyxigt!

När lanseras den? Inom kort, har tyvärr inget specifikt datum

Pris | 2299 kr (Innehåller produkter värda över 2540 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Lyko.se<<

LOOKFANTASTIC adventskalender 2022

22# Adventskalender 2022 | Lookfantastic

Vill man ge sig på en något mer internationell julkalender för att lära sig mer om populära skönhetsmärken utomlands så kanske Lookfantastic’s julkalender är något för dig? Kalendern blir bara mer poppis för varje år som går och innehåller produkter från älskade varumärken som bla Rodial, Espa, Christophe Robin mfl.

När lanseras den? Släpps 1 Okt

Pris | 1800 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 5763 kr) >>Du hittar mer info om kalendern på lookfantastic<<

 

23# Rutin | Björk

En rolig uppstickare på adventskalendermarknaden är hårmärket Björk som jag nämnt flera gånger i bloggen! Dom gör det på sitt sätt och har tagit fram en kalender, Rutin, som består av endast 4 luckor i stället för 24! Varför? Det finns flera anledningar men främst för att det är bättre både ur ett hållbarhetsperspektiv och ger ett större värde för kunden. Du får nämligen ordinarie storlek på produkterna till skillnad mot många andra som erbjuder mini size. Kalendern innehåller inget onödigt utan 4 riktigt bra produkter från deras sortiment tillsammans med en Wonder Brush (Black) från HH Simonsen (älskar!). Ja, tack säger vi till Björks Rutin!

När lanseras den? Tillgänglig from September så håll utkik!

Pris | 799 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 1135 kr) >>Kalendern kommer finnas inom kort på Nordicfeel.se<<

 

Adventskalender depend24# Christmas Beauty Calendar Gift Box | Depend

För den som gillar att pyssla med allt från naglar, glitter och färg så har Depend tagit fram en adventskalender med massor av roligt innehåll. Detta är en adventskalender som innehåller allt från nagellack, strazz, läpprodukter och glitter. Håller ett rimligt pris för sitt innehåll och kanske lämpar sig bäst för den som är i startgroparna på sin skönhetsdebut.

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 379 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 920 kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Kicks.se<<

25# HAPPY HOLIDAYS Advent Calendar | Essence

För dig som gillar att hålla dig till budget eller vill skaffa en julkalender till en nybliven sminkjunkie så kan du spana in Essence julkalender. Dom tar fram en enkel och prisvärd kalender varje år som innehåller 21 produkter i vanlig storlek och 3 stycken nagellack i mini format. Vad sägs om ett fuktgivande läppstift, stjärnformiga ögonlappar och en “julig” highlighter?

När lanseras den? Finns tillgänglig nu

Pris | 340 kr (Innehåller hudvårdsprodukter värda över 648  kr) >>Du hittar mer info om kalendern här på Lyko.se<<

 

 

 

 

Fler skönhetskalendrar kommer upp inom kort!
(Inlägget uppdateras i takt med varumärkenas releaser)

Kram Lina