Uncategorized

‘ARTY SPLATTER’

Ja, det är sånt här som händer när man sitter en aning rastlös framför sminkspegeln hemma. Alla produkter ovan är från Sephora och består endast av ögonskuggor! Strecken och prickarna har jag fått till med hjälp utav att blanda ögonskuggorna med lite vatten! Kreativa ögonblick är de bästa! Nu är det slut på ledigheten och nu längtar jag tillbaka till massa jobb. 2014, hit me!

/Yes, things like this happens when you leave a restless Makeup Artist in front of a makeup mirror at home. All products above are from Sephora and consists only eyeshadows! The dashes and dots, I have been created with the help of blending eyeshadows with some water! Creative moments are the best! This is the end of the leave, and now I long back to loads of job. 2014, hit me!

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU