Uncategorized

‘MESMERIZED BAMBIE EYES’

Vad tycker ni om dagens look? Fransarna är ganska speciella, eller hur?. Antingen så tycker man inte om dom eller så älskar man dom! Vet dock inte vad jag känner riktigt haha. Har man väldigt täta fransar i sig själv är de as schyssta på men har man lite glesare fransar så måste man nästan mixa dom med rätt typ av look. De är ju ganska glesa och “buskiga” i sig själva så till min look kände jag att jag var tvungen att kompensera med ett ganska busigt hår för att skapa rätt känsla och helhet. Fransarna heter Bambie och kommer från House of Lashes!What do you think of today’s look? These lashes are pretty special, right ? Either you don’t like them or you love them! If you have very dense lashes they will look nice on you but if you have a little more sparse lashes you must mix them with the right kind of look. These lashes are pretty separated and “bushy” so in my look, I felt that I had to compensate with a rather mischievous hair to create a sense of wholeness in the look. These lashes are called Bambie and come from House of Lashes!

Produkter jag har använt / Products I’ve used

Bas / Base
Miracle  Cushion 02  Beige Rose Lancôme
CoverBlend Beige Exuviance
Pressed mineral foundation Light as a feather Colorscience
Multi-Purpose Care Multi-Usage Compact Bronzing Powder Nuxe 

Ögon / Eyes

Hd Eye primer Nyx

Foiled Eyeshadow Magic Act & Mesmerized & Pressed Eyeshadow Corrupt & Ice Queen MakeupGeek

100% Intense Black eye pencil Yves Rocher
Eyepencil Czar Make Up Store

 

Fransar / Eye lashes
Bambie House of Lashes

Bryn / Eye Brows
Brow Wiz Medium Brown & Duo brow shadow Medium Brown Anastasia Beverly Hills

Läppar / Lips
Marvelous Moxie Lipstick Be Free BareMinerals

Lämna en kommentar

MINA FAVORITER JUST NU